Piłeczka dla Ciebie.
Borczi nie bardzo rozumiem czemu teraz to piszesz skoro przez 2 kadencje milczałeś.
Ale chwileczkę, co piszę?
Od początku i jeszcze raz - zobacz skąd się wziął pierwszy wpis - reakcja na wpis AKTUALNEGO skauta NT. A dalej reakcja na Twój wpis.
"Jak ja bym tego chciał" ??? No nie żartuj:( Przecież nie moim zadaniem jest narzucanie czegokolwiek trenerowi NT:( Trener seniorskiej Kadry, tak jak i jego skauci są nadrzędni nad U21 - to chyba oczywiste. My (ja i moja "banda") wykonujemy tylko rozkazy... "nie chcemy" niczego od seniorskiej... nie żądamy pomocy/zainteresowania/odpisywania na maile ludziom trenującym... my jesteśmy tylko pracownikami - a Wy przełożonymi naszymi. Nie nam Was strofować, ale wybacz przed rozpoczęciem nowej kadencji każdy pracownik ma prawo zareagować na podobny wpis jak ten, od którego się zaczęło.
A ja do Ciebie ZUPEŁNIE nic nie mam - robiłeś co mogłeś i jak uważałeś za stosowne. Nic Ci nie narzucałem. Pozwól mi jednak odpowiadać na wpisy umieszczając SZCZERE informacje o tym, jak wygląda rzeczywistość.Tylko wtedy w kolejnych latach będziemy mogli zrobić coś inaczej - może lepiej.
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)