BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Τελικοί Σ32

Τελικοί Σ32

Set priority
Show messages by
This Post:
00
274151.74 in reply to 274151.67
Date: 11/15/2015 5:09:28 AM
Overall Posts Rated:
531531
Αντε ξεκινα σιγα σιγα να ανεβαινεις βεβαια ετσι οπως ειναι η λιστα θα ματωσεις πολυ κριμα για το παιχνιδι να μην εχει παικτες

This Post:
00
274151.75 in reply to 274151.71
Date: 11/15/2015 6:20:32 AM
Overall Posts Rated:
531531
Τωρα εσυ σοβαρα γιατι απαντας και δεν τρολαρεις αφου ειναι για γελια η κατασταση

Αρε ματσα αρε ματσα χαχαχαχαχαχαχα

This Post:
00
274151.76 in reply to 274151.74
Date: 11/15/2015 6:58:37 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
για αυτο εγω θα τους φτιαξω χειροποιητους και οταν ανεβω θα ειναι ετοιμοι...

This Post:
33
274151.77 in reply to 274151.69
Date: 11/15/2015 11:06:09 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Ειχα πει οτι δεν θα ξαναασχοληθω μαζι σου και για να τελιωνουμε
οτι και να πεις για μενα δεν θα απαντηθει απο εδω και περα...

Στο είπα, βρίσκεσαι σε σύγχυση.
Δεν έχω γράψει για μέρες, απάντησα όταν ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, αναφερόμενος σε μένα ως "αυλή"
Πάλι λάθος κατάλαβα, πάλι άλλα και άλλον εννοούσες γράφοντας για "αυλή" και "σπασμένο τηλέφωνο"?
Βρε λες?

Δεν καταλαβενω γιατι εσυ
κοπτεσε τοσο???Τι παρηστανεις και τι σε καιει τοσο πολυ??

Σου έχω απαντήσει ήδη, αλλά σφύριξες αδιάφορα.
Οταν μας κάνατε δημόσια μαθήματα ηθικής και αρχών, δεν θυμάμαι να είχες θέμα.
Τώρα γιατί κόπτεσαι τόσο σε αντίστοιχες αναφορές και περιπτώσεις?
Ηθική a la carte, "στα καλά και συμφέροντα", μόνο για μας, μόνο όταν μόνο εμείς θέλουμε και μόνο με κάποιους?
Τη δική σας λογική, περί ένταξης των πράξεων μας στο παιχνίδι, σε ένα σαθρό πλαίσιο ηθικολογίας σου χτυπάω στα μούτρα και εσύ διαφωνείς με τον εαυτό σου πριν τρεις σεζόν!

Επιπρόσθετα, υπονοείς ξανά ότι δεν θα έπρεπε να γράφω, αλλά εκεί με πρόλαβε ο Κοτίδης, την σωτήρια σεζόν 29(για άλλο θέμα):
Διαφωνώ όμως 100% με την λογοκρισία!!
ALEXANDROS7

Αν δεν σου αρκεί και για όσο καιρό δεν παραβιάζω κανόνες του παιχνιδιού, το μόνο που σου μένει είναι προσφυγή σε Αμερικάνικο Δικαστήριο και αίτηση για αναθεώρηση του Συντάγματος τους και απαλοιφή του δικαιώματος στην ελευθερία του λόγου.

Πάντως, ευτυχώς που "στην πραγματική ζωή" δεν έχεις δώσει κανένα δικαίωμα, γιατί με τέτοιες απόψεις θα είχες προβληματάκια.

Συνεχίζουμε και λες το κορυφαίο:
και εαν δεν ξερεις καποιον δεν εχεις το δικαιωμενα να τον χαρακτηριζεις οπως εσυ κανεις
και θα μπορουσα να σου επιτεθω με βαριες κουβεντες και δεν το κανω
και ουτε θα πω οτιδηποτε μειοτικο για σενα και ας εχει πει εσυ,,,]

Εδώ να πω την αλήθεια, περίμενα το edit και έδωσα το χρονικό περιθώριο να γίνει, αλλά δεν...
Οταν πριν τέσσερις μέρες έγραφες αυτό
εισαι και ψευτης...

και βέβαια αυτό
και εαν δεν εισαι παθολογικος ψευτης τοτε φιλε μου εχεις προβλημα...

με έρενες με γλυκόλογα?

Κι εγώ σε είπα ΨΕΥΤΙΚΟ, εξήγησα γιατί σε θεωρώ τέτοιο, δεν προσπαθώ μετά από μισή βδομάδα να τους βγάλω όλους τρελούς ότι δεν σε είπα.
Εσύ βρε αθεόφοβε, ακόμα και για τα ΔΗΜΟΣΙΑ ποστς σου, ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ μέσα στη βδομάδα?????

Και θες να σε πάρει κανείς σοβαρά για το bb-mail????

Φτάσαμε και στο mail ξανάαααααα!
Ναι ξέρω
δεν θα μου κανεις εσυ υποδηξεις για το τι θα βγαλω σε ενα θεμα που δεν σε αφορα μαλιστα

αλλά έλα, πες μας για τις "ΦΗΜΕΣ", σχετικά με τον σαριθιν, την μηχανή και τους φίλους του που παίρνουν τα πρωταθλήματα.
Μην αρχίσεις όμως πάλι τις αγιογραφίες σε σαριθιν/μαμού, τις έχεις κάνει ήδη δύο φορές μέσα στη βδομάδα και δεν στέκουν.
Γιατί δεν στέκουν?
Γιατί όταν έγραφες για τις "φήμες", ήσουν στα κάγκελα απέναντι τους για το μεταξύ τους παιχνίδι κανονικής περιόδου και πρωτοστατούσες στον αγώνα της...ηθικής και της εντιμότητας.
Και επίσης τα "ευαγγέλια" του σαρίθιν, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΕΣ, αλλά πολλές εκατοντάδες δημόσια ποστς.
Οι "ΦΗΜΕΣ", εκείνη την καυτή περίοδο, για την σχέση του σαριθιν και της μηχανής του παιχνιδιού ποιες είναι???

Βγάλτο το ρημάδι το bb-mail στη φόρα, να γελάσουν όλοι με τον maddog που προσπαθεί "να φανεί αντάξιος του Nick που έχει στο παιχνίδι..."

Ενα τελευταίο που με γαργαλάει και κλείνω.
Αντε, εγώ είμαι αυλικός, όπως λες. (σου δώσαμε και μπαλάκι)
Αφεντικό-βασιλιάς/b]ς ποιος είναι??????? ΟΕΟ??????

Last edited by maddoghellas at 11/15/2015 11:20:33 AM