BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > ΣΕΖΟΝ 44-Α1...ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

ΣΕΖΟΝ 44-Α1...ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

Set priority
Show messages by
This Post:
22
296829.74 in reply to 296829.73
Date: 1/23/2019 5:33:40 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
1-0 υπέρ των Legends η σειρά των τελικών,όμως οι book όλο και ρίχνουν τις αποδόσεις για κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΓΣΠ. Ο πάνσοφος γέροντας Κοτίδης είναι έξαλλος, αφού είχε δώσει εντολή να πέσει χρήμα για έναν extra ψηλό που θα μπορούσε να ματσάρει τους 2 σούπερ-σταρ των αντιπάλων!Παρ'όλα αυτά ο Alexandros7 ολιγώρησε και άφησε την ομάδα εντελώς γυμνή,με 2 παλαίμαχους και χωρίς back-up στην front-line,πουλώντας μάλιστα και τον τίμιο Lobo!O Κοτίδης γνωρίζοντας πόσο δυνατό και υπερπλήρης είναι το σωματείο των ΓΣΠ,θεωρεί οτι ο άμπαλος κόουτς της ομάδας εγκλημάτισε και ουσιαστικά έκανε ότι μπορούσε έτσι ώστε να στερήσει από τους Legends το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα... :/

This Post:
33
296829.75 in reply to 296829.74
Date: 1/25/2019 7:07:45 PM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Ελα φιλαρακι,με αυτα που γινονται γενικα εχω ξεχασει να κανω καμια δηλωση για τον τελικο.Μπραβο για το 1-0.Το χαρηκα το ματς,μπηκα δυνατα παλεψα μεχρι το τελος αλλα εδρα και εμπειρια(παικτων-μανατζερ) επαιξαν τελικα τον ρολο τους και εγραψες αλλη μια νικη στο τελος.Περα βεβαια απο την εξελιξη της σειρας εχω χαρει πολυ αυτη την εβδομαδα που παιζω τελικο στο πρωταθλημα και εχω βοηθησει την εθνικη οσο μπορω παντα,να παιξει εναν τελικο εστω και παρηγοριας που αν κατακτηθει λεει αρκετα για του χρονου.Και για την ομαδα μου λεει πολλα οτι πηγα τελικο τη χρονια ακριβως που σχεδιασα.Θυμασαι που τα εγραφα περισυ.Ενω ειχα ξεκινησει με πολλες ηττες εκανα ντεμαραζ στο τελος δοκιμαζοντας και συστηματακια που δεν ειχα παιξει ποτε και παιζω τελικο τωρα,να διεκδικησω οτι μπορω.Οτι και να γινει τελικα ειναι μεγαλη υποθεση να εισαι μια απο τις 2 καλυτερες ομαδες μιας σεζον (με την εννοια ενος τελικου) και ταυτοχρονα να εχεις βοηθησει την εθνικη για την οποια παιζεις εξ αρχης το παιχνιδακι.Μεγαλη υποθεση...Καλη συνεχεια φιλε και να κερδισει ο πιο καλος!!!

This Post:
11
296829.76 in reply to 296829.75
Date: 1/27/2019 1:23:41 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Τελικά έδρα δεν έσπασε και εκμεταλλεύτηκα το πλεονέκτημα έδρας!

Συγχαρητήρια για την φετινή πορεία και ακόμα περισσότερο για την προπόνηση αυτών των παιχτών! (y)

Ευτυχώς δεν είχαμε κανένα τραυματισμό διεθνή στη σειρά και αύριο θα είναι όλοι διαθέσιμοι για τον τελικό!

Και για τον Yerel αύριο είναι λογικά το τελευταίο ματς στην Εθνική και θα ήταν ωραία να τελειώσει την καριέρα του με έναν τίτλο!

Καλή επιτυχία σε σένα για την νέα σεζόν!Για μένα είχες μεγάλη ευκαιρία να το πάρεις και φέτος,αλλά με την εμπειρία της συμμετοχής στον τελικό, σίγουρα την νέα σεζόν θα είσαι πιο δυνατός και πιο έμπειρος!!!

Καλή επιτυχία και στην Εθνική και συγχαρητήρια στο team και στους μάνατζερ σαν εσένα που έχουν προπονήσει τους παίχτες, έτσι ώστε να έχουμε ίσως το καλύτερο υλικό της ιστορίας μας!Με τη νίκη αύριο!!!!!

This Post:
11
296829.77 in reply to 296829.76
Date: 1/27/2019 1:34:28 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
5o συνεχόμενο πρωτάθλημα,6ο συνολικά και 3ο double τις τελευταίες 5 σεζόν!!! (trophy) (trophy)

Και επειδή ο Alexandros7 δεν πίστευε ότι η ομάδα θα τα καταφέρει φέτος πριν ξεκινήσουν τα play-off, πήρε πληρωμένη απάντηση από τον κολλητό του Κοτίδη Ρούντι, ο οποίος ήρθε από το Αμέρικα προσκεκλημένος του πάνσοφου,ειδικά για τον σημερινό τελικό.....

https://www.youtube.com/watch?v=5-1jgNhopNo

Ο ηγέτης μας από την πλευρά του, ζει στον δικό του κόσμο και συνεχίζει τους χορούς,γιορτάζοντας με τον δικό του τρόπο άλλο ένα double...

https://www.youtube.com/watch?v=KymFaQlc2hQ

This Post:
00
296829.78 in reply to 296829.77
Date: 1/27/2019 2:35:30 PM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Μπραβο φιλαρακι για την κουπα.Αλλη μια στο παλμαρε σου...Ειχα θεμα σημερα και δεν ειδα το ματς αλλα χαρηκα πολυ αυτη την εβδομαδα για τη συμμετοχη μου στους τελικους, μετα απο τοσο κοπο που εκανα να προπονησω 2 παικτες αντρων με 4 φαουλ μεσο ορο χωρις να χασουν προπονηση.Δεν ειναι στιγμη να σκεφτω αν εκανα κατι λαθος σε αυτη τη σειρα.Ουτως ή αλλως ειχα 2 μειονεκτηματα εξ αρχης,την εδρα και την παραπανω εμπειρια που εχεις και σε τετοιες σειρες αλλα και σε ετοιμα ροστερ που εχεις δει τα ορια τους.Εγω πρωτη φορα μετα απο τοσες σεζον παιζω με πληρες ροστερ και δεν εχω δει αν αντεχει το εσωτερικο μου συστημα ας πουμε με αντιπαλο εσενα εκτος.Ειδικα αν με διαβαζες...Θεωρησα οτι επρεπε να κανω κατι να κλεψω μια εκτος εδρας νικη αλλα εκει μιλησε η εμπειρια σου και δε με διαβασες 2 ματς..Μπραβο και παλι.Εισαι απο τα παιδια που συμπαθω στο παιχνιδι αν και δεν τα εχουμε πει ποτε με μηνυμα.Αφου οι παικτες μας ειναι ολοι ενταξει και θα παιξουν αυριο τελος καλο,ολα καλα.Καλη συνεχεια φιλε!!!

This Post:
44
296829.79 in reply to 296829.77
Date: 1/27/2019 6:18:00 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Πολλα συγχαρητηρια για τους 2 φιναλιστ του πρωταθληματος. Για τον ΓΣΠ το περιμενα απο περυσι οτι θα εφτανε καποια στιγμη σε τελικο. Δυστυχως για εμας που διεκδικησαμε τιτλους τις τελευταιες σεζον εχουμε πεσει πανω στην απολυτη κυριαρχια του Αλεξανδρου.

Εγω, ο OBC, ο Ατρομητος, ο ΓΣΠ χασαμε τουλαχιστον εναν τελικο απεναντι του χωρια για εμενα καποιους ημιτελικους που ηταν σαν τελικοι!

Τα κατορθωματα σου Αλεξανδρε σε εφεραν στην ιδια κουβεντα με τον Ασυγκρατητο. Τι θελω να πω;
Εγινες μολις ο 2ος Ελληνας μανατζερ μετα τον Ασυγκρατητο που κανει 2 συννεχομενα νταμπλ!
Για να καταλαβεις την επιτυχια σου τελευταια φορα που εγιναν συννεχομενα νταμπλ ηταν τις σεζον 10-11.Ο Ασυγκρατητος εχει κανει και 3 συννεχομενα τις σεζον 6-7-8! Πλεον λοιπον κυνηγας ενα στοιχειωμενο ρεκορ που πιστευα οτι ποτε δεν θα εφτανε να απειληθει.

6ο πρωταθλημα πλεον(3ος στην Ελλαδα)
9ος τιτλος(4ος στην Ελλαδα)
3ο νταμπλ(2ος μαζι με τον Ματσας)

Επισης κρατησες φετος το νο1 στον κοσμο περισσοτερο απο καθε αλλο Ελληνα μανατζερ! Για περισσοτερο απο 1.5 μηνα το OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND ειχε ''κολλησει'' στην κορυφη της παγκοσμιας καταταξης.

Τελευταιος σου εγχωριος αποκλεισμος παραμενει ο προημιτελικος κυπελλου μεταξυ μας (101917841) και οσο περναει ο καιρος και διευρυνεται το σερι σου θα δινει ακομα μεγαλυτερη σημασια στην νικη μου

Νομιζω οτι θα απειληθουν κι αλλα ρεκορ του Ασυγκρατητου στο μελλον...

Last edited by τεράστιος at 1/27/2019 6:36:12 PM

This Post:
44
296829.80 in reply to 296829.79
Date: 1/27/2019 6:33:00 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
1)Asingratitos BC 83,8% (295)
2)Olympiakos LEGEND 73,3% (242)
3)Atsalakotoi BC 64,9% (500)
4)Thrylos BC 64,7% (457)
5)Olympiakos 2007 63,4% (474)
6)Martiou United 61,4% (162)
7)ICI BC 61,1% (309)
8)Olympiakos BC 60,8% (455)
9)CRETE 60,2% (212)
10)Bulls Of Paros 57,5% (291)
11)Xeftilaikos 57,4% (139)
12)Terastiousp 56,4% (149)
13)Spartans Team 56,3% (260)
14)Panathinaikos BC 1908 55,6% (110)
15)Fay-Stelaios 55% (121)
16)Hypersonic Dragons 54,1% (131)
17)Μετέωρα B.C. 53,% (105)
18)Campo Stars 49,2% (184)
19)ARIS 1914 46,4% (102)
20)Peristeri Lakers 37,5% (99)

Last edited by τεράστιος at 1/27/2019 6:34:17 PM

This Post:
22
296829.81 in reply to 296829.78
Date: 1/28/2019 11:50:47 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Μπραβο φιλαρακι για την κουπα.Αλλη μια στο παλμαρε σου...Ειχα θεμα σημερα και δεν ειδα το ματς αλλα χαρηκα πολυ αυτη την εβδομαδα για τη συμμετοχη μου στους τελικους, μετα απο τοσο κοπο που εκανα να προπονησω 2 παικτες αντρων με 4 φαουλ μεσο ορο χωρις να χασουν προπονηση.Δεν ειναι στιγμη να σκεφτω αν εκανα κατι λαθος σε αυτη τη σειρα.Ουτως ή αλλως ειχα 2 μειονεκτηματα εξ αρχης,την εδρα και την παραπανω εμπειρια που εχεις και σε τετοιες σειρες αλλα και σε ετοιμα ροστερ που εχεις δει τα ορια τους.Εγω πρωτη φορα μετα απο τοσες σεζον παιζω με πληρες ροστερ και δεν εχω δει αν αντεχει το εσωτερικο μου συστημα ας πουμε με αντιπαλο εσενα εκτος.Ειδικα αν με διαβαζες...Θεωρησα οτι επρεπε να κανω κατι να κλεψω μια εκτος εδρας νικη αλλα εκει μιλησε η εμπειρια σου και δε με διαβασες 2 ματς..Μπραβο και παλι.Εισαι απο τα παιδια που συμπαθω στο παιχνιδι αν και δεν τα εχουμε πει ποτε με μηνυμα.Αφου οι παικτες μας ειναι ολοι ενταξει και θα παιξουν αυριο τελος καλο,ολα καλα.Καλη συνεχεια φιλε!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Εντάξει,τα (πιθανά) λάθη,έχεις χρόνο να τα αναλύσεις!Πάντως ήταν μέσα στις σκέψεις μου και να παίξω εξωτερικό στο 3ο ματς(ευνοούσαν και οι καταστάσεις,αλλά και το ότι είχα μόνο 2 ψηλούς),αλλά και να μαντέψω εσωτερικό!Δηλαδή αυτό που τώρα φαίνεται λάθος,σε διαφορετική μου απόφαση θα σου έδινε τον τίτλο!

Σίγουρα η εμπειρία σε τέτοια ματς μετράει!Εγώ έχασα 1 τελικό πρωταθλήματος και 3 τελικούς κυπέλλου αρχικά!Και μετά κέρδισα 6 τελικούς πρωταθλήματος και 3 κυπέλλου στην σειρά!

Για μένα ο φετινός τίτλος είναι ο πιο δύσκολος από όσους έχω κερδίσει τις τελευταίες 5 σεζόν!Είχα σκοπό να πάρω ένα ψηλό γιατί ήξερα ότι θα συναντήσω τους 2 δικούς σου στο τέλος!Και είχα μόνο 2 φαουλάκηδες,με pop down και καμία ουσιαστικά αλλαγή!Έκανα τουλάχιστον 10 bid σε διαφορετικούς παίχτες,αλλά όλοι πήγαιναν ψηλά!Στο τέλος έκανα bid και σε παλτά με core,για να έχω μία αλλαγή σε περίπτωση που βγουν με φάουλ!Τελικά στάθηκα τυχερός που δεν πήρα κανένα,αφού δεν μου στοίχισε το πρωτάθλημα!

Είχα και 2 πολύ δύσκολα ματς στους κόκκινους!Και να παίξω νόρμαλ τον Θεό ήταν αναγκαίο ρίσκο αρχικά,αλλά και μετά πήγα να την πατήσω με τον Άρη!Βασικά με την πρόβλεψη,την 3-2 και τον τραυματισμό στην αρχή του Gibbs ήμουν σίγουρος ότι είχα χάσει το ματς!

Φέτος ήταν και η 1η σεζόν που έπαιξα και άλλα συστήματα σε αρκετά κρίσιμα ματς!Ήξερα ότι δεν ήταν σαν τις άλλες σεζόν που έπαιζα εσωτερικό και δεν με ένοιαζε ακόμα και αν φάω διπλομάντεμα!Τελικά ειδικά το motion λειτούργησε πολύ καλύτερα από όσο ήλπιζα!Το κακό για μένα ήταν ότι και τα δικά σου εξωτερικά λειτουργούσαν σούπερ, άρα δεν με έπαιρνε να χάσω μάντεμα!

Και εγώ σε συμπαθώ!Άλλωστε είχαμε τους παίχτες σου στην u21 και τους ξέρω προσωπικά από μικρούς! :-)

Εύχομαι καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες!Ίσως τη νέα σεζόν να με ξαναπετύχεις σε τελικό και να είσαι εσύ ο νικητής!!! :)

This Post:
11
296829.82 in reply to 296829.79
Date: 1/28/2019 12:08:05 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Τα κατορθωματα σου Αλεξανδρε σε εφεραν στην ιδια κουβεντα με τον Ασυγκρατητο. Τι θελω να πω;
Εγινες μολις ο 2ος Ελληνας μανατζερ μετα τον Ασυγκρατητο που κανει 2 συννεχομενα νταμπλ!
Για να καταλαβεις την επιτυχια σου τελευταια φορα που εγιναν συννεχομενα νταμπλ ηταν τις σεζον 10-11.Ο Ασυγκρατητος εχει κανει και 3 συννεχομενα τις σεζον 6-7-8! Πλεον λοιπον κυνηγας ενα στοιχειωμενο ρεκορ που πιστευα οτι ποτε δεν θα εφτανε να απειληθει.

6ο πρωταθλημα πλεον(3ος στην Ελλαδα)
9ος τιτλος(4ος στην Ελλαδα)
3ο νταμπλ(2ος μαζι με τον Ματσας)

Thanks!!!Πάλι καλά που έχουμε και εσένα και μαθαίνουμε κάποια πράγματα!!!Δεν το ήξερα!!! :)

Επισης κρατησες φετος το νο1 στον κοσμο περισσοτερο απο καθε αλλο Ελληνα μανατζερ! Για περισσοτερο απο 1.5 μηνα το OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND ειχε ''κολλησει'' στην κορυφη της παγκοσμιας καταταξης.

Μας την έφαγε την πρωτιά ο Mloty!!!Ο Κοτίδης είναι έξαλλος... :@

Τελευταιος σου εγχωριος αποκλεισμος παραμενει ο προημιτελικος κυπελλου μεταξυ μας (101917841) και οσο περναει ο καιρος και διευρυνεται το σερι σου θα δινει ακομα μεγαλυτερη σημασια στην νικη μου :D

Πλάκα πλάκα,στους τελευταίους 10 τίτλους,τους 2 που δεν πήρα εγώ,τους έχεις πάρει εσύ... (y)

Νομιζω οτι θα απειληθουν κι αλλα ρεκορ του Ασυγκρατητου στο μελλον...

Εντάξει,κόψε κάτι!!! :D

This Post:
00
296829.83 in reply to 296829.82
Date: 1/29/2019 5:28:02 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Τι επικό come back στην Α1 ήταν αυτό?Επιστροφή τριών πρώην πρωταθλητών Α1 την ίδια σεζόν?Συν των δύο προπονητών της Εθνικής!Ή να πω 5 πρωταθλητών μετά την χθεσινή κούπα της Εθνικής Ελλάδος?

Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά!!!Καλωσήρθατε στην Α1!!!!! (party)

This Post:
00
296829.84 in reply to 296829.83
Date: 1/29/2019 5:51:24 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Τι επικό come back στην Α1 ήταν αυτό?Επιστροφή τριών πρώην πρωταθλητών Α1 την ίδια σεζόν?Συν των δύο προπονητών της Εθνικής!Ή να πω 5 πρωταθλητών μετά την χθεσινή κούπα της Εθνικής Ελλάδος?

Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά!!!Καλωσήρθατε στην Α1!!!!!

Άνοιξα νήμα λέμε!!!!

Advertisement