Ja za drugo ligo definitivno nimaš slabe ekipe, mislim da bi jo lahko bolje izkoristil. Sicer taktično ne bom pametoval, ker sem tudi sam še precej zelen v tem in bi drugi znali o tem povedat več ampak opazil sem, da si zelo slabo delal na ohranjanju razpoloženja. Praktično celo drugo polovico sezone na normalni zavzetosti vključno z zadnjo tekmo rednega dela, ki si jo sicer očitno predal. Recimo že, če bi tisto tekmo odigral z levo roko in dvignil nekoliko razpoloženje(čeprav z eno tekmo, glede na to da je blo razpoloženje vrjetno večinoma na osnovni ravni težko) bi polfinale najbrž dobil.
Pripravljenost se ti je sicer zboljšala proti koncu si pa imel v sredini sezone precej na slabem nivoju(ko sva midva igrala) in so tudi tu prišle kakšni nepotrebni porazi:). Mogoče je recimo odločila tudi ta menjava igralcev, ki si jo naredil pred končnico, če tale nemec ni precej boljši. Vsaj po oceni sodeč je imel Molan boljše tekme pred prodajo kot nemec sedaj. Ampak tukaj spet kot rečeno premalo ozadja poznam pa tudi taktkičnega znanja mi še manjka:D
Sicer pa srečno ostalim trem ekipam v konferenčnem finalu!:)