Hocam selamlar. Öncelikle Tayanç, ben ve birçok diğer coach'un da o dönemki ortak düşüncesi şuydu; ortada karışık ve tartışmalı bir forum ve taraflar var, insanların yeni bir arayışına karşı dışarıdan gelen, USA U-21 koçluğu yapmış bir aday var. Bu yüzdendir ki rahat bir şekilde seçim kazandı ve sürekli kullanıcılardan destek talep etti o dönemde. Ben de oyuncu yetiştirmeye meraklıydım ve oyuna da daha fazla vakit ayırıyordum eh dil de biliyorum belki işe yararım diye foruma katıldım ki Tayanç hocamın da çok benzerdir sebepleri. GForce'un kendi ekibi de vardı ve bizim ondan herhangi bir talebimiz olmadı. Veritabanı oluşturma, güncelleme konularında daha çok Tayanç hocam, bazı çeviri konularında ve önemli oyunculara takım bulma ya da sahipleriyle iletişime geçme konusunda da ben naçizane istek doğrultusunda yardımcı olmaya çalışıyordum. Bunun dışında birçok Türk coach da forumda destekte bulunmuştur.
Siz de sanırım forumda bulunmuştunuz o dönemler. Ben bu potansiyel coachları harcama olayını anlayamadım, bunu nasıl ve ne şekilde yapmışız, bu söylemi üzücü ve kırıcı buldum. Tayanç seçime denemek için girdi ve seçilmese belki daha rahat, keyifli bir şekilde U-21'e yetiştirdiği oyuncularıyla destek olurdu. Biz ise U-21 yönetimi falan düşünmüyorduk bile ki ekip bile değildik. GForce'dan sonra forumda kimse kalmayınca sadece ben hocama destek olduğum için ikimiz kalmış olduk.
Benim geçen sezondan beri vurguladığım ve defalarca belirttiğim "Şans faktörü bizimle birlikte" vurgusuna katılıyorum. Teselli fikstürümüz de şanslıydı, fakat ne olursa olsun maç kaybetmeden yaklaşık 27-28 kez katılmış olduğumuz Teselli turnuvasını ilk defa kazandık. Bu sezon da yine üstüne basa basa söylüyorum ki kolay bir grubumuz var fakat biz de buraya Teselli turnuvasını kazanarak geldik.
Hoşgörüsüz ve hor görücü politikalardan bahsetmişsiniz, onunla ilgili olarak ise kendi adıma konuşayım (Tayanç'ın ne bir kişiyle tartıştığını veya en ufak sinirlendiğini gördüm), sadece GForce döneminde bir oyuncu sahibiyle sağlıklı bir iletişim kurulamamıştı ve kendisinden oyuncunun antrenman programıyla ilgili ricada bulunulduğunda olumlu bir cevap alındığını sanmıştık fakat pratikte öyle devam etmemişti hocamız. Bu konuyla ilgili hocamıza sorduğumuzda ise ters bir cevap almıştık ki biz en başta bize olumsuz cevap vermesi durumunu kabullenmiştik. Buradaki sorun başta söylenenin tersinin yapılmasıydı ve Gforce gayet normal bir üslupla sormuştu. GForce ve Tayanç herhangi bir şekilde münakaşaya girmeyip gayet sakin kalsa da ben kişisel olarak bazı saygısız davranışlara cevap verme eğilimindeyim. U-21'i tek başına şampiyonluğa taşıyacak bir oyuncunun sahibi dese ki "beni ilgilendirmiyor MT'niz", saygı duyar güle oynaya konuşurum gerekirse fakat hem sorunlu bir iletişim kurup hem de saygısız bir şekilde bize ithamlarda bulununca saygı çerçevesinde münakaşaya girmiştim kendisiyle.
Bunun dışında da U-21 hakkında goygoy yapılan veyahut oyun veya basketbol hakkında konuların konuşulduğu bir Discord'du evet ama yeni başlayan hocalarımızdan birisi sürekli ama sürekli takımıyla ilgili kişisel ve basit sorular soruyordu hatırladığım kadarıyla ve biz de kendisine bir süre yardımcı olmaya çalıştık fakat sonrasında kendisini bu durum hakkında uyaran bir mesaj atmıştım diye hatırlıyorum ve yine yanlış hatırlamıyorsam kendisi de bu durumu anlayışla karşılamıştı.
DC'de yaşanmış olan olayların tamamı hatırladığım kadarı ile bu kadar ile sınırlıydı. Ben şimdi durduk yere bize neden sinek ikili dediğinizi anlayamadım ve bunu saygısızca buldum. Hatta daha fazlasını söyleyeyim şok oldum.
Eğer benim atladığım ve şunu şunu yapmıştınız diyebileceğiniz bir olay varsa lütfen burada herkesin önünde hatırlatırsanız sevinirim.
Ayrıca şahsım adına konuşayım ben 2 sezon önce Karadağ bu sezon da İrlanda U-21 milli takımına adaylık koydum ki U-21 milli takımımız adına yetersiz olduğumu düşünerek. Bizi gerçekten tanımıyorsunuz ve bu şekilde yazarken iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum
Last edited by Honnete at 4/23/2024 4:11:57 PM