Stala sa uz niekomu taka vec, ze v zakladna 5 bola ina ako ste nastavili? do zakladu som dal na niektore posty aj slabsich hracov, lebo inak ich strieda malo a nemaju minuty. No v zapase, v zakladnej 5 bolo v podstate to najlepsie co z nominovanych hracov mohlo vzniknut. Takato vec sa mi uz parkrat stala, myslel som si ze som sa pomyli, no dnes som si pre istotu spravil screeny. Skusal som aj to, ze na dalsi zapas som chcel pouzit zostavu z daneho zapasu, ta bola taka ako som ju povodne nastavil. Ma niekto podobne skusenosti?
pripajam sa k tejto otazke. Chcel som dnes vypustit zapas, dal som uvolneny, blbu taktiku nastavil do zakladu slabych hracov a teraz si zapnem, ze o kolko som prehral a tam sveti cierny vysledok. Hrala tam uplne ina zostava ako som nastavil. Startovali hraci, ktori mali byt na lavicke. Je toto mozne? Stalo sa to uz niekomu?
P.S. najtrapnejsie je, ze sme sa s Popradom dohodli, ze mu ten zapas pustim (nemal by som sancu a nech nahodou nevypusti ten zapas s Mojsejom, ale nech sa posetri v zapase so mnou a mal by vyhrat) a teraz to vyzera, ze som ho osr...okaslal :( verim tomu, ze mi mnoho ludi nebude verit, ale mozem to kludne odprisahat! Na cokolvek. Este som ti to schvalne dvakrat kontroloval. A som si isty, ze to tam bolo nastavene inak!
Jedine co ma napada je to, ze som chcel vyskusat kolko minut dostanu nahradnici pri moznosti
Trener si vyberie jedneho z nahradnikov. Ale logicky by mal trener vyberat z nahradnikov a nie dat ako startera uplne ineho hraca (ak som si pozrel replay, na zapas nastupila ina patka ako som nastvil)
P.P.S. touto cestou sa chcem veeelmi preveelmi ospravedlnit manazerovi filipsvarc. Je mi to strasne luto a neviem ako by som to mohol odcinit :(
Last edited by Matej_B at 4/24/2010 2:29:59 PM