Kapitányi ciklusom utolsó meccse következik. A nagyok ellen 1-es csapatszellemmel lépünk pályára barátságos meccsen, ergo nem a győzelem a cél.:)
Ezzel a mai mérkőzéssel lezárul a BB-ben egy korszak. 4 szezonon keresztül voltam a belső emberek megfigyelője majd két szezonon át kapitány. Úgy gondolom a lehető legtöbbet megtettem a válogatott sikeréért, és ez az elmúlt két szezon sem volt sikertelen. Előző szezonban első helyen jutottunk tovább a selejtezőcsoportból, olyan csapatok mögött mint Litvánia és Lengyelország. A top12-ben is megvolt a lehetőségünk a továbbjutásra, ennek az esélyét a már ismert okok miatt az oroszok elvették.
Ebben a szezonban pedig a 3. helyünkre is büszkék lehetünk, noha ezért látható serleget nem fogunk kapni. A magyar U21-es válogatott a 28. helyről a 12.-re jött előre az elmúlt szezonban.
Persze ez mind nem jöhetett volna létre a kiváló magyar közösség támogatás nélkül.
Sokaknak szeretném a támogatást és a segítséget megköszönni. Gila11-nek, aki nemcsak mint a Buzzerbeater.hu bloggere, de mint nem hivatalos taktikai scout, az ellenfelek kereteinek és tagjainak folyamatos böngészésével a megfelelő taktika kiválasztásához is nagy mértékben hozzájárult.
A magyar scoutoknak, név szerint a center és erőcsatárok megfigyelőjének, Fotonfunnak, a 15. és 16. szezon elején tevékenykedő Preckinek, majd az ő munkáját folytató Wengernek, és a 6 szezonja elnyűhetetlen iránytószakértőnek, Wolwerine-nak is!
A buzzerbeater.hu bloggereinek, fotonfunnak, Gila11-nek és Casabuonnak! (ha jól tudom, ők hárman vannak.)
A tippverseny szervezőjének Kaygee-nak, akivel a magyar felnőtt és U21-es válogatott közti együttműködést is megvalósítottuk.
A korábbi kapitányoknak, Vendabalnak, mint mesteremnek, és Urimate-nak, a draft keresésének lebonyolításáért, és a kinti fórum és az adatbázis biztosításáért.
Ha már kinti fórum: A kinti fórum hozzászólóinak is köszönettel tartozom, a már említetteken kívül talán Tudi és Encibenci volt kifejezetten aktív. Az elmúlt két szezon során több mint 300 hozzászólás született, ami mindenképpen rekord.
Végül, de nem utolsó sorban a magyar a válogatott játékosokat kinevelő magyar és külföldi tulajoknak, hiszen egy válogatott játékos kinevelése nem kis odafigyelést és áldozatot igények. Nem egy tulaj volt, aki mindkét szezonban adott válogatott játékost! Ők tartsák meg jó szokásukat, mások pedig ne féljenek belevágni, sose késő!
Én sokat tanultam, remélem ti is élveztétek.
Hajrá Magyarország!