Samozřejmě, pokud si člověk hraje za klub, pak se moc nemusí ohlížet nalevo, napravo, může si hrát svým stylem a buď mu to vyjde nebo ne a ostatní mu mohou být ukradení.
Když se někdo rozhodne, že povede repre, tak už nehraje jen sám za sebe, je závislý na spolupráci a komunikaci s ostatníma.
Já samozřejmě vím, že taky dělám chyby a když se to stane, nemám problém to přiznat a pokusit se z toho poučit.
Ale třeba to, co se tady děje ohledně monster, je fakt "divné". Lidi tady volají po monstrech, naivně si myslí, že nás vytrhnou, ale zatím jsem neslyšel jediný rozumný argument na téma k čemu nám budou a jak je budeme živit.
Na základě toho, že jsem možná trochu nešťastně postavil včera Banobreho, který nám zápas neprohrál, ale ani nevyhrál, se lidi domnívají, že máme pod košem problém, přitom problém máme úplně někde jinde. (I když je to problém aktuálních hráčů v repre a na obzoru jsou výborně trénovaní mladí hráči, kteří jen potřebují čas, aby dorostli.)
Poslední výkřik s PG monstrem už snad opravdu ani nemá moc smysl komentovat.
Na Tobě mě jen mrzí, že Ti poněkud dlouho trvalo, než si uznal, že na některé věci můžeš mít zkreslený pohled (viz. zneužívání informací, které mám jako NT trenér ve prospěch svého klubu).