Україна -ІспаніяСьогодні у нас дуже важкий матч, проти 3 країни в ББ світі збірної Іспанії.До останнього часу я думав ,щодо настрою на цей матч, що я поставив, тут писати не буду бо шпіони і наш форум читають .
Трошки розчарувала форма наших збірників після трені, я писав через ББ-почту менеджерам ключових збірників потренувати форму, але мені дали зрозуміти , що збірна збірною , а команда важливіша.
Тепер щодо того, що ми маємо перед матчем:
7 гравців в формі 8
з них 3 великих і 4 маленьких.
7 гравців в формі 7
з них 2 великих і 5 малих.
2 гравця в формі 6
1 малий і 1 великий.
+ я довикликав 1 великого в формі 8
І якщо З Бессарабом все ясно, команда бот.То на рахунок Веремка одного з найкращих малих(по зарплаті найкращий) тут я жарту не зрозумів.
Недавно писав менеджер Португалії на форумі, що в них база гравців складається з 463 гравців.В нас є 30-40 гравців, з них (4 гравця з зп 200+) так ше й форма не дуже.
В іспанців форма краща ніж у нас, тренер взяв 10 гравців, з них 8 гравців в формі 8.
Оскільки проблеми з формою у Бессараба я був вимушений викликати , ще одного великого і у мене був вибір не величкий, але був, і я вибрав ось цього гравця
(12107804).Надіюся новачок не підведе, у нього при відносно невеликій зарплаті, дуже непогані навики, а по вторинним він є можливо і найкращим з наших великих у нього немає ніодного завалу, і його місія відіграти на заміні Лфа.
Отже ми граємо:
Напад - Атака під кошик
Захист - Персональний
Стартовий склад: Заміна: Резерв:
Рз-Горностаєв/Гливінський/Наумчевський
Аз-Кольчін/Бураковський/Наумчевський
Лф-Рябов/Мультюк/Бессараб
Мф-Буріменко/Філіпченко/Бессараб
Ц-Левицький /Салівон/Бессараб
Що очікувати від Іспанців, хм ну тут тяжко сказати, перечитавши їх форум, а там було шо почитати , але по суті нічого (3 чи 4 дня був срач за лого націоналки, їхній тренер взагалі майже на форумі не пише, від виборів написав, 1 чи 2 поста.)Про нас взагалі ніхто нічого не писав.З їхнім складом, вони практично можуть зіграти любу тактику з одинаковим успіхом.
Перед матчем отримав пропозицію зіграти ну ви поняли як.
я погодився по причині:
1 Якщо не відповів би , або не погодився на нас би вліпили нормал і навіть наш нормал не поміг би нам, мотс не варіант.
2 Смисл не погоджуватися і не відповідати шоб вони на нас ент тратили?Хай краще його тратять на Естонців, Фінів,Хорватів.
3 Погодитися і вліпити норм також не варіант, по перше тому що підпорчена репутація, і якшо нам потрібно буде з кимось домовитися нас також кидануть.
А по друге ,якщо ми вліпимо норм і не виграєм то практично похоронимо всі шанси на вихід з групи.
Ну і останнє якшо ми хочемо 5-2 то це ідеальний варіант зберегти ентузіазм, і мати нормальну різницю забитих пропущених.
Успіху нам в матчі.Хай рендом буде на нашому боці і тоді нам не страшний ніхто:)