Egyszerű a válasz. Mivel a benti volt a domináns, ezért mindenki ahhoz edzett játékost. Jó játékos kinti támadáshoz alig van, ha van akkor is horribilis összegért. Akik előre gondolkodtak, és úgy edzettek, hogy a kinti támadáshoz lesznek jók az embereik, lépéselőnybe kerülhetnek talán 1-2 szezon múlva. Ennek ellenére jelenleg még a bent támadó csapatoknak van hatalmas előnye a játékosállományt tekintve. Teljesen át kéne értékelni a skilleket a kinti támadáshoz szerintem. Sokkal dominánsabb dobó és 1:1 képességek kellenének a passzolás rovására. Alacsonyabb támadóhullámmal is jól lehetne játszani szerintem a kinti támadásokat. Sok embernél és válogatottnál szinte ugyan úgy néz ki egy benti meg egy kinti IR, ez szerintem hatalmas hiba. Teljesen más alapokon nyugszik az egész. Ha kint akarsz menni, ne passzoljon már az a törpe, oldja meg. Mint Iverson fénykorában. Ehhez kell 20 passz 20 labdavezetés 19-20 tempó és min 14 dobótáv. Aztán hogy mennyire tud passzolni azon aggódjanak a benti emberek, ne ő. :D