Pitanje se odnosilo na igrace poput
(45145192) centra sa 21k+ place, pa nije valjda da smo spali na tenkanje sa SGovima na centarskim pozicijama.
Vodio sam ja repku 3 mandata i rugali ste mi se kad sam reka da se igraci odma treniraju za stariju repku sta je za mladu veliki minus, rugali su se manageri kad sam uzima zvijezde u repku ... jer im je falilo potencijala.
Sad ode ti navodis stvari poput uzimanja svojih igraca u repku a kazes nemozes kontrolirat formu. Zasto se onda libis uzet svojega igraca. Zarade na tv pravima i suvenirima su minimalne a samim uzimanjem u repku mozes vlastorucno kontrolirat formu barem ta 2 igraca koja bi uzeo.
I ovo nije bio napad na tebe nego sam te pitao jednostavno pitanje, zato molim te nepozivaj se na ono sto sam ja ostavio, jer ono sto sam ja ostavio su bili redom moj dva igraca Žic + Vulelija, vešović + jovanović + horak + bencun s cijim sam managerima kontaktirao tjedno jos od njihove 19 godine i znalo se da ce doci ta generacija.
Dakle mene ode definitivno nemas za sta prozivat.
Nije dovoljno sjet na klupu i uci na Nt scouter i samo uzet 18 igraca i to je to. Potrebno je puno vise i ja to znam, po meni mandat od dvije sezone nije dovoljan za niti jednog pravog izbornika jer u tih 2 sezone tek uspijes u dogovoru sa managerima izraditi jednu dobru generaciju koja na kraju zapadne iduceg managera.