BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Milli Takım

U21 Milli Takım (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: 19bjk03

This Post:
00
290828.742 in reply to 290828.741
Date: 2/14/2022 2:19:54 PM
BES!KTAS
II.3
Overall Posts Rated:
101101
Yanlış anlaşılma için düzeltme yapmak istiyorum hocam. Soruyu küçük düşürmek için değil bilgi edinmek için sordum ve edindiğim bilgi ile oyumu Melih hocanın lehine değiştirdim. Seçimler bitince obradovic hocam scout ekibinde olup olamayacağımı sordu. Ben de kararsız bir şekilde kabul ettim. Mevcut durumda bu görevi layıkıyla yerine getiremediğimi düşünüp bırakıyorum.
Tekrardan iyi oyunlar hepinize.

This Post:
55
290828.743 in reply to 290828.741
Date: 2/14/2022 2:39:02 PM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
196196
Herkese merhaba. Öncelikle şunu belirtmek isterim bazı arkadaşlarımızın sorunları oldu, 19 yaştaki hocamız ilgilenemeyeceğini ifade ederek görevi bıraktı. Biz de bu hocamızın yerine 2 yeni hoca aldık. Onların da daha çiçeği burnunda ve ekip olarak yoğun bir zamandan geçtiğimiz için böyle bir problem oldu.

21 yaşındaki oyuncularla Meksika mağlubiyeti sonrası iletişime bizzat ben geçtim. Ayrıca geçen sezon yine bu mağlubiyetin ardından uzun rotasyonu için yeterli kalitede uzun yetiştirilemediğinden dolayı 20 yaşındaki uzunlara ve bu sezon için forma giyme ihtimali düşük olsa da çok zor durumda kalırsak diye belirli kalitedeki kısalara da bizzat ben yazdım. Güzel bir üslüpla yazılan mesajlara 2 dakika vakit ayırıp mesaj atmaktan aciz olan arkadaşlar veya gruplaşmalardan dolayı cevap vermemezlik yapıp burada gelip ahkam kesmeler yakışmıyor. Eğer ki milli takımın iyi olmasını istiyorsanız bu mesajlara cevap verilmesi de gerekir diye düşünüyorum.

Oyuncusunu geliştirmek isteyen, bu konuda da samimi olan arkadaşlar bir şekilde bizimle iletişime geçebiliyor. Ha biz yine de en kısa zamanda görüşemediklerimizle de görüşeceğiz. Sezon sonunda mesajımıza cevap vermeyen veya düzgün üslubumuza karşı bizi tersleyen arkadaşları liste haline getirip de sezon sonu burada paylaşacağım.

Veri tabanı en son 1 ay önce güncellendi. Ve inanır mısınız bilmem ama 4-5 ay güncellememezlik yapmayıp önümüzdeki ay içerisinde bu veri tabanını tekrar güncelleyeceğiz. Evet, scouting kısmında ekip olarak sezon başı adına zayıf kaldık. Bunun sebepleri de hem özel sebeplerden hem de ekibimizde yeni isimlerin olmasından kaynaklıydı. Bunları kabul ediyoruz ama bu işi bizden kötü yapan kişilerin de burada ahkam kesip, istifa beklemelerini kesinlikle kabul etmiyoruz.

Geçen sezon oynama ihtimali olmayıp oynayabilecek oyuncuların alınmasına engel olan Atik Velid, Zühtü Segmen, Kürşat Alagöz gibi isimler arasından sadece Niyazi Neside bu sezonki kadroda yer aldı. Direkt olaya atlayan arkadaşa şunu sormak isterim, bu oyuncular kadroya yakından ilgilenilmek için mi alındı? Yoksa bu bahaneyle alınıp bazı arkadaşlara yardımcı mı olundu? İlgilenilmek için alındıysa neden ilgilenilmedi? Bu kadroya alınan arkadaşların alınmayan arkadaşlardan bir farkı olmalıydı diye düşünüyorum.

Evet, yukarıda belirttiğim gibi iletişime geçemediğimiz hocalar oldu. Yukarıda bahsettiğim nedenlerden dolayı da aksadı. Farkındaysanız, yoğun olmamda ötürü son 2 maçtır da buraya maç sonucuyla ilgili bir gönderi paylaşmıyorum. Paylaşsak da pek ilgilenen olmuyor. Forumun hareketlenmesi için ya böyle bir durum gerekiyor, ya da seviyemizden düşük bir takıma yenilmemiz gerekiyor. Keşke her zaman aynı ilgi gösterilse. Her neyse bu olanlardan dolayı özür diliyorum. En kısa zamanda ekibim ve ben iletişim kurulmayan tüm hocalarla iletişime geçeceğiz. Bundan emin olabilirsiniz.

Sevgiler
Obradovic

This Post:
1010
290828.744 in reply to 290828.743
Date: 3/7/2022 3:27:28 PM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
196196
Herkese merhaba. Avrupa Şampiyonası'nın 1. turunu tamamlamış bulunmaktayız. Ev sahibi Finlandiya'nın bulunduğu gruptan lider olarak, namağlup bir şekilde bir üst tura adımızı yazdırdık. Bir üst grupta Almanya, Litvanya, İspanya, Polonya, Fransa ile bir üst tura çıkmak için mücadele edeceğiz. Her takımın güçlü olmasından dolayı grupta bir favorinin olduğunu düşünmüyorum. Eksik noktalarımızı minimalize edip bir üst tura çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Ayrıyeten oyuncuların formlarına ve gelişimlerine dikkat eden hocalarıma çok teşekkür ederim.

Sevgiler
Obradovic

From: Obradovic

To: GES
This Post:
99
290828.746 in reply to 290828.745
Date: 3/9/2022 5:52:49 AM
From: Honnete

To: GES
This Post:
1010
290828.749 in reply to 290828.748
Date: 3/12/2022 4:58:43 AM
Biraderler
II.1
Overall Posts Rated:
121121
Second Team:
Küçük Biraderler
Dayı sen ne anlatıyon ?

From: JOHNTKI

This Post:
99
290828.750 in reply to 290828.749
Date: 3/12/2022 6:39:12 AM
Overall Posts Rated:
1010
Dayı ne anlatiyor anlamak zor, anlamak için ayrıca bir tercümeye ihtiyaç var gibi. Oku oku bende anlamadım. Sanırım bir boşluğun içinde ve oradan çıkmaya çalışıyor olabilir.
Jodi'nin şu sözünü severim.

İnsɑnın içindeki boşluk ne kɑdɑr büyükse o boşluğu doldurmɑ çabası insanı o denli umutsuzluğɑ sürüklüyor.

Jodi Picoult

This Post:
33
290828.751 in reply to 290828.729
Date: 3/14/2022 11:41:16 AM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
196196
TÜRKİYE 86-96 Litvanya

Herkese merhaba. Git-gellerin çok olduğu maçta 3. çeyrekte farkı 16 sayıya kadar çıkardığımızda maçı kazandığımızı düşünsek de, o an itibarıyla rakibin 16 sayıdan gelip 9 sayı fark atmasıyla işler değişti. Son çeyrekte tüm oyuncularımızın soğumasıyla birlikte teslim olmuş olduk. Rakibin yedek şutöründen çok iyi şekilde faydalanmasının üzerinde, Tayfur'un kötü performansı ve en önemli oyuncularımızdan biri olan Kubat'ın sakatlığı eklenince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Sevgiler
Obradovic

This Post:
33
290828.752 in reply to 290828.751
Date: 3/21/2022 11:28:11 AM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
196196
Polonya 79-70 TÜRKİYE

2. turdaki 2. maçımızı da kaybetmiş bulunmaktayız. Aslında maç öncesinde düşündüğümüz taktik farklıydı ve buna uygun hazırlıklar da yaptık. Ancak düşündüğümüz taktikte kritik role sahip 2 oyuncumuzun formlarının kötü gelmesi sebebiyle farklı bir taktik denemek zorunda kaldık. Buna rağmen rakibi de çok iyi analiz ettiğimi düşünüyorum. Bu kadar fazla üzerinde durup düşündüğüm takım bulamam herhalde. Rakibin yanlış MGH tahmini ve pivotunda 6 formlu uzun oynatması bizim için ciddi bir avantajdı. Hücumda en önemli oyuncumuz olacak Mustafa Cem Piskin'in bu oyuncu karşısında 7 top kaybı yaparak kariyerinde en fazla top kaybı yaptığı maçı oynaması çok şaşırtıcı bir durum. Bu maçta da Litvanya maçında olduğu gibi bir çeyreği komple kötü oynayarak kaybettik. Denk 2 takımın mücadelesinde rakibin yanlış mgh tahmini ve formsuz uzununu oynatmasına rağmen bizim kaybetmemizi kafamda kabullenemiyorum maalesef. Sonuç olarak kaybettik ve gruptan çıkma şansımız ciddi şekilde azaldı. Son 3 maçımızı kazanıp bu ihtimali kovalamak istiyoruz.

Sevgiler
Obradovic

Advertisement