BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
124401.745 in reply to 124401.742
Date: 11/17/2010 12:44:32 PM
Overall Posts Rated:
303303
Ελα βρε kaja , τετοια ντριπλα πας να κανεις? Ξερεις παρα πολυ καλα γιατι εγραψα αυτο που εγραψα και γιατι απευθυνθηκα σε αυτον που απευθυνθηκα ...
Τα μπαλακια που λες δεν τους δινω σημασια γιατι δεν ξερω ποιος τα δινει , οπως και εσυ δεν δινεις σημασια στην δημοτικοτητα , δηλαδη τι αξια μπορει να εχει η γνωμη ενος που βρισκεται 2 μηνες εδω ? τι μπορει να ξερει τοσο για το παιχνιδι οσο και για τα διαφορα που εχουν γινει?
Ισως αν βρεθει καποιος να μου τα πει ακομα πιο χοντρα να παρει ακομα περισσοτερα....
Αλλα για πες μου τοσο καιρο εισαι εδω μεσα δεν εχεις δει χρηστες να παιρνουν μονο και να μην δινουν τιποτα? δεν εχεις δει χρηστες να εκμεταλευονται την εμπειρια τους για να πουλησουν παικτες? Δεν εχεις δει χρηστες να ζητανε βοηθεια και ταυτογχρονα να κλεβουν ?
Αυτοι ειναι μερικοι απο τους λογους που οτι λεω το λεω οπως το λεω... ποτε ομως δεν εβρισα κανενα .
Το οτι αμεσως εσπευσες να συγχαρεις τον νεο χρηστη ολο και κατι δειχνει...

υ.γ. μαμου να σε ρωτησω ξερεις παικτη που θα επρεπε να ανηκε στο ροστερ της εθνικης και δεν ειναι? ορισμενοι που βρισκονται υπο τινος τις οδηγιες γινανε οπως γινανε?
και να πω και την κακια , ποσο καιρο του πηρε του κατζα να καταλαβει οτι ομαδικη προπονηση στα ριμπαουντ ειναι ανεκδοτο?

This Post:
00
124401.747 in reply to 124401.746
Date: 11/17/2010 1:15:15 PM
Overall Posts Rated:
303303
Για να μην παρεξηγούμαστε, εγώ είπα ότι υποστηρίζω τον kajabbar γιατί η διάθεση και ο χρόνος που αφιερώνει για την εθνική είναι πάνω από ικανοποιητικός. δεν είναι μόνο θέμα γνώσεων

γιατι εγω εχω πει κατι διαφορετικο ? δεν τον εχω υποστηριξει ? δεν ειπα και μπραβο για αυτο ?
και να το παω και λιγο πιο περα καναδυο να ειναι καλλιτεροι απο αυτον απο ολους μας....
τεσπα τελος απο μενα λεγοντας οτι ναι οσο και να φαινεται οξυμωρο μαζι του ειμαι και μπαλακια εε ψηφο υποστηριξης δινω..

This Post:
00
124401.748 in reply to 124401.747
Date: 11/17/2010 2:16:07 PM
Overall Posts Rated:
112112
Δεν τον συνεχάρηκα. Βρήκα απολαυστικό το post του γιατί με έκανε και χαμογέλασα και μου άρεσε αυτό.
Τον επιβράβευσα λοιπόν με ένα μπαλάκι. Το είπα γιατί σπανίως δίνω μπαλάκια (Νομίζω έχω δώσει τρία συνολικά).
Τώρα όσο αναφορά τον Thor δεν τον ξέρω, αλλά κοιτώντας λίγο την πορεία και την ομάδα του, θα πρέπει να θεωρηθεί αφελής κανείς για να πιστεψει πως είναι μόνο 2 μηνών χρήστης.
Όσο για την ομαδική προπόνηση στα ριμπάουντ μπορώ να το θεωρήσω ανέκδοτο μόνο όταν πρόκειται για προπόνηση παίκτη Εθνικής, ή προπόνηση νεαρού σε ηλικία παίκτη.
Όταν τη χρησιμοποίησα εγώ είχα μεσαίους σε ηλικία παίκτες με προφανή αδυναμία σε αυτό τον τομέα. Φέτος που προπονώ μία θέση άμυνα, μη νομίζεις πως έχω δει συχνότερα pop up. Τότε έβλεπα τουλάχιστον ένα την εβδομάδα σε κάποιο τυχαίο παίκτη.
Το λάθος μου ήταν πως συνέκρινα 2 ανόμοια πράγματα. Την ομάδα μου και την Εθνική. Αυτό ήταν το ανέκδοτο.
Πάντως πλέον σε θέμα προπόνησης νέων παίκτών και στο πως θα μοιάζουν αυτοί σε 4-5 σεζόν, θεωρώ πως είμαι αρκετά ακριβής στις προβλέψεις μου.

The secret of communication lies in defeat...
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Advertisement