Δεν τον συνεχάρηκα. Βρήκα απολαυστικό το post του γιατί με έκανε και χαμογέλασα και μου άρεσε αυτό.
Τον επιβράβευσα λοιπόν με ένα μπαλάκι. Το είπα γιατί σπανίως δίνω μπαλάκια (Νομίζω έχω δώσει τρία συνολικά).
Τώρα όσο αναφορά τον Thor δεν τον ξέρω, αλλά κοιτώντας λίγο την πορεία και την ομάδα του, θα πρέπει να θεωρηθεί αφελής κανείς για να πιστεψει πως είναι μόνο 2 μηνών χρήστης.
Όσο για την ομαδική προπόνηση στα ριμπάουντ μπορώ να το θεωρήσω ανέκδοτο μόνο όταν πρόκειται για προπόνηση παίκτη Εθνικής, ή προπόνηση νεαρού σε ηλικία παίκτη.
Όταν τη χρησιμοποίησα εγώ είχα μεσαίους σε ηλικία παίκτες με προφανή αδυναμία σε αυτό τον τομέα. Φέτος που προπονώ μία θέση άμυνα, μη νομίζεις πως έχω δει συχνότερα pop up. Τότε έβλεπα τουλάχιστον ένα την εβδομάδα σε κάποιο τυχαίο παίκτη.
Το λάθος μου ήταν πως συνέκρινα 2 ανόμοια πράγματα. Την ομάδα μου και την Εθνική. Αυτό ήταν το ανέκδοτο.
Πάντως πλέον σε θέμα προπόνησης νέων παίκτών και στο πως θα μοιάζουν αυτοί σε 4-5 σεζόν, θεωρώ πως είμαι αρκετά ακριβής στις προβλέψεις μου.
The secret of communication lies in defeat...