Jelikož nebudu na začátek utkání (asi se někdy v průběhu zápasu připojím, ale netuším přesně kdy), chtěl bych požádat, aby po 18:25 někdo dal na forum tuhle zprávu:
Dnes začíná ME, které pořádáme u nás v Česku. I proto si nemusíte pamatovat hrací čas, protože všechny zápasy celou sezonu budou začínat v 18:40, na což jste zvyklí z ligových a pohárových soubojů, je to běžné hrací čas v našich končinách.
Jako první soupeř se nám postaví Rusko, které nově vede v minulosti úspěšný trenér jejich U21, takže se možná dá čekat, že by jejich NT mohl jít postupně nahoru, v posledních sezonách to výsledkově nebyla žádné sláva.
Do zápasu je nominovaná tato sestava:
PG - Lípa/Šimek/Smolník
SG - Trebický/Uhrovic/Smolník
SF - Sedlár/Klíma/Smolník
PF - Hána/Kubeš/Liska
C - Urbánek/Adámek/Liska
Hrát budeme Look Inside (směrem ke koši) a osobku. Díky formě jsem měl velmi rychle jasno o základní pětce mnohem více problémů jsem měl na lavičce, dnes už jsem se jen rozhodl, jak poskládat Hánu a Urbánka.
V dalších zápasech se do nominace určitě dostanou i další hráči, největšími adepty jsou Hemza, Čech, Vrzal na PG/SG, kde je konkurence asi největší, ale současně tam nejsou tak výrazně lepší hráči do první pětky jako tomu je na jiných postech, Horínek na SF, Liska a uzdravený Vogel na PF/C. A navíc jsou v závěsu další hráči, kteří když zaberou v tréninku, tak mohou smazat díry ve výkonnosti, které mají proti těmto hráčům a i na ně se může dostat možná už v první půlce sezony (nebudu je jmenovat, jejich jména se tady nedávno objevila).