Válogatott szinten Plotár játszik sokszor bd-be. ha jól tudom, a dobótávja 7 vagy 8 a pattanója 15. Egy valakit tudok, akinek nincs magas pattanója a válogatottban és bd poszton előfordul és ez Fazekas. De nehogy bárkit is valaha Fazihoz hasonlítsunk, mert a büdös életbe nem fog senki sem olyant nevelni (ne legyen igazam) mint amit Pöri összehozott. Nehogy már egy 203 cm magas gyereknek elkezdjünk dobótávot adni, mert ott el is kapáljuk egyből. Sose fogja felvenni a versenyt olyanokkal, akiket 190 cm környéki magassággal kinti bedobónak nevelünk (ráadásul az összes kinti bedobónak nevelt játékosunk elkallódott, mert nem volt szüksége rá a kapitánynak, egy sincs tudtommal jelenleg a keretben, nem hiszem, hogy erőltetni kéne így a témát). Van aminek van értelme és van aminek nincs. Attól mert valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy milyen jó egy 213 cm magas irányító itt a játékban akinek van magas pattanója meg blokkolása, még nem éri meg azt edzeni, és nem lesz belőle sose jó irányító NT szinten. Lehet bohóckodni és 203 cm magasággal dobótávot edzetni mert egy bedobónak az a fontos állítólag, de sose veszi fel a versenyt a multis dobóhátvédekkel. Lehet ragozni ezt a témát, tudom milyen a kerete a mostani csapatnak, tudom milyen volt 5 évvel ezelőtt, tudom milyen játékosok nevelődnek és milyen lesz 3-4 év múlva kb. Egy valami fix, egy bentre erős 203 cm magas játékosnak nem fontos skill a dobótáv, és nem fogja a kintre nevelt 188-190 cm körüli játékosokkal felvenni a versenyt soha kinti posztra. Szezonok múlva mi leszünk a hülyék meg a barmok (mint oly sokszor eddig) hogy nem mondtuk el, nem szóltunk stb stb! Kb 15 szezon óta foglalkozok BD edzéssel scoutolással, tudom mit beszélek mit kérek. Eddig aki hallgatott rám az mind jól járt. Sorolhatnám a 3 millió felett eladott játékosokat, van belőlünk egy tucat!
És ráadásul olyan srácot akarnánk kinti irányba terelgetni 203 cm-vel akinek 2-es a passzolása?

Jelentkezzen aki ezt komolyan gondolja! Vagy egy multis ecs/c, vagy semmi nem lesz belőle szinte!