Tento ano, tohoto nepodcenujem, ale v ostatnych pripadoch, co som mal na mysli to nebola dvojciferna obrana a tiez sa super cez neho nevedel presadit ako by som ocakaval...
Ja som videl jednu OI nedavno zahranu celkom slusne
(14386):P Ber to samozrejme s nadsazkou. Nie som velky zastanca tejto taktiky, ani s nou nemam velke skusenosti, ale podla mna by sme to prehrali aj na Pushi bohuzial. Pod kosom sme mali dobre formy, keby sme hrali sutazny namiesto priatelaku proti vam, tak idem kludne zase LP ako dnes. Proti Madarom by to ale nemalo vyznam, tak som chcel vyuzit vonkajsich prednosti nasich podkosovych, kedze ti ich podkosaci netrenovali OD a este aj mozny mismatch na SF. Zial to nevyslo, skoda, ze sme nemali formy ako minuly tyzden, to by som siel PtB v tomto pripade.
Celkovo by sme asi aj Pushi nestrielali oslnivejsie ako teraz proti ich namakanym obranam, preto bol podla mna hlavne problem na doskoku a v obrane C. Nechcem odvadzat pozornost od utoku, mozno by nam Push sadol lepsie, aj ked neverim, zeby to bola vitazna taktika. Celkovo mali o 19 doskokov viac a z toho 13! bolo utocnych, s takym rozdielom sa tazko vyhrava a hlavne sme uplne vyhoreli pri braneni C...