Ami a draft leosztást illeti, azért mondtam, hogy nem jól osztjátok le, mert nem mérlegeltek. Odaadjátok az első csapatnak, aki jelentkezik. Én is többször jártam már úgy, hogy edzettem volna, átnéztem az átigazolási listát, megtaláltam a nekem tetsző ifit, erre már be volt írva fórumra, hogy XY viszi. Hozzáteszem, negyedosztályú csapat volt, kis stadionnal, én meg akkor még a II.2 stabil tagja. Megkerestem az éppen aktuális scoutot, hogy kéne nekem a srác és nem tudnának-e a kisebbik csapatnak mást keresni. A scout közölte velem, hogy már odaígérte annak a csapatnak, de nagylelkűen felajánlott egy erősen középszerű, sztár potos emberkét a kinézett szupersztár helyett. Na szerinted fogok én ezután nevelőnek jelentkezni?
Visszatérve a draft leosztásra, szedjétek össze előre, hogy ki jelentkezne nevelőcsapatnak, nézzétek meg, ki mennyire komoly. Komolyság alatt itt azt értem, hogy esélyes-e eltartani egy válogatott játékost, mióta játszik, esetleg edzett-e már a válogatottnak. A jobb játékosokat a komolyabb jelentkezőknek kéne odaadni és nem annak, aki pár hete kezdte a játékot, fogalma sincs a pénzügyekről, megígér mindent: hatos edzőt, egyposztos edzést. Elhiszem, hogy ti örültök, hogy egyáltalán valaki jelentkezik edzeni, de abból senkinek nem lesz haszna, ha az új menedzser húzza két évig, aztán vagy csődbe megy, vagy abbahagyja az egész edzést és nem foglalkozik többet a válogatottal.
Don't feed the troll