Ahojte!
V pondelok sme porazili Bulharsko 97-85, co bol velmi dolezity zapas, pretoze nam uz staci porazit dnesneho supera a pokracujeme do dalsej fazy kvalifikacie, v ktorej sme este nikdy neboli.
Dnes hrame proti Slovinskej U21, ktora je vo svete 42. v rebricku a my sme 20. Aj ked sa mozno zda, ze super je daleko za nami, nie je tomu tak a je to sposobene aj tym, ze Slovinci nehrali v sezone 6 ziadne priatelske zapasy po vypadnuti z kvalifikacie.
Nanestastie, prave teraz museli nastat najvacsie problemy v reprezentacii, co sa tyka hracov. Minuly utorok sa zranil Tomala na jeden tyzden a neuzdravil sa nacas, takze na SF pozicii je zmena.
V sobotu sa zranil SG Vystrcil na 5 tyzdnov, co je velmi nestastne, pretoze tym padom je mimo na celu sezonu a strati trening.
Na doplnenie poctu hracov som zobral SF Mareka Retisaka a C Samuela Barkaca, ktory pekne trenuju a teda dostali sa do U21 kadra.
Kvoli tomuto nastalo par zmien v kadri a taktiez aj kvoli superovi, takze po prvykrat budu vacsie zmeny a dufam, ze sa oplatia.
Budeme hrat vonkajskom, pretoze dufam, ze super da 2-3 na zaklade toho, ze sme hravali Dovnutra, Von, Dovnutra, Von a bude si mysliet, ze pojdeme dovnutra.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Frenko/Bombara/Pecnik
SG: Stvrtok/Zivica/Pecnik
SF: Jencko/Retisak/Zatura
PF: Kokos/Barkac/Zatura
C: Drunek/Buhla/Zatura
Extra: PF Sulka, SG Vystrcil (zraneny), PF Tomala (zraneny)
Zmeny oproti zapasu s Bulharskom:
Na PG poste je starter opat Frenko, u ktoreho som rozmyslal dlho, ze bude hrat na SF pozicii ale nechcem znizit jeho vykon a prinos timu, tak som ho nechal tam, kde sa mu dari. Nahradnikom je Bombara.
Na SG poste je starter Stvrtok, ktory bude dolezita postava a snad vytazi z toho, ze hra proti jednemu zo slabsich hracov Slovinska. Nahradnikom je Zivica, ktory zastupuje za Vystrcila. Rezerva je Pecnik.
Na SF je starterom Jencko, ktory tu snad odvedie dobry vykon. Nenasiel som nikoho ineho na tento post, ktory by splnal podmienky a o to viac boli zranenie Tomalu. Nahradnikom je novacik Retisak, ktory ma este len 20 rokov.
Na PF je starter prvykrat Kokos, ktory by mal v tomto zapase hlavne pomahat pod kosom a zbierat lopty. Nahradnikom je novacik Barkac, ktory vdaka tomu, ze trenuje a Zatura nie, tak sa dostal na lavicku.
Na C poste startuje prvykrat Drunek a to preto, aby sme vyuzili to, ze superov center ma vonkajsiu obranu 1 a teda bude nachylny na strely z vonka. Nahradnikom je navratilec na Slovensko Buhla a rezerva Zatura.
Taktiku hrame Run and Gun (Bez a Strielaj), pretoze tam vidim vacsie sance ako dovnutra.
V obrane hrame Man to Man, lebo tazko odhadnut co budu hrat, pretoze striedaju utoky.
Tak dufam, ze o 19:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke ziskame body do rankingu a postup do dalsej fazy kvalifikacie.
Asasasa