Ali kak doči do tih igrača ...ja od kad igram buzer nisam na draftu dobio nekaj pozitivnog.....jedini je Domazet koji je sa mnom od početka..koji je nekaj vrijedio ....ali na početku nisam znao kako trenirati da sam znao Domazet bi danas bio monstrum a ne samo prosječan klupski igrač....
Nadam se da bu zato Vukoja nadoknadio to kaj sam fulao sa Domazetom ..a i na dobrom je putu...evo sa 22 godine je več stigao Domazeta, jedini je bio još Blaževič kojeg sam utopio na početku sezone za 1,6 milja...i to je sve od naših kaj sam imao....a Vukoju sam kupio i za njega keširao 900k....imao sam na početku sreče sa kupovinama a još više sa prodajom igrača ...u ona zlatna vremena kad si za prosječnog igrača dobio bez greške 2 milje.....a imao sam i krivu kupovinu kad sam za Lamu dao 3,6 miljai več ga treniram 2 sezone a nemrem više ni pola love dobit kolko sam dao za njega....a još nije ni opravdao ma ni milju a kamoli 3,6 milja iako je član kuče slavnih trening mu napreduje ko nekom levatu a ne ko ČKS...
I sad kad sam konačno napravio respektabilnu ekipu ....došao minus....i kaj sad....prodaj da se spasiš...jel kad dođu plače iduče sezone zaplakaču nad sobom i svojim financijama...lele
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!