Sad će protiv Solnoka da se vrati Berta i onda Gagić lepo može na peticu da igra kao starter da ne gledam više ovog mentola Muslija. Možda vam zvuči smešno ali je meni Gagić mnogo bolji igrač od Muslija, samo je Gagić sličan Tepiću po mentalitetu, ima mnogo problema sa samopouzdanjem, ali čim mu se pruži prostor da igra ono što on najbolje zna ume brzo da digne kvalitet igre.
Bertrans je cista trojka, moze da odigra na 4 kao takticka varijanta u napadu (strech 4ka) dok je odbrambeno slab za 4ke koji igraju pod kosem. Kod navijaca Partizana postoji ocekivanje da Bertrans, koji nije igrao 9 meseci, odmah zaigra na nivou na kom je bio pre povrede sto je krajnje nerealno
Sve bi trebalo da se završi pre Cedevite, mada ne sumnjam da smo i tu favoriti, iako se može očekivati neka sudijska krađa na toj utakmici ako Cedeviti bude neophodna pobeda. Što se mene tiče možemo komotno i da budemo četvrti i da izbacimo Ćokija iz evrolige sledeće godine, zabole me dal ćemo mi igrati ili ne Evroligu, ali bih voleo da zlom patuljku zakucamo još jedan ekser u sanduk njegovih planova.
Sa ostrascenim, navijackim stavovima (podvuceno) nemam problem ali molim te nemoj koristiti uvredljive nazive (bold) za igrace, trener, predsednike suprtonog tabora. Takav nacin komunikacije samo bespotrebno dize tenzije i izaziva dlaje svadje. Postoje drugi forumi i portali gde je to dozvoljeno a ako se to desi u ovoj temi, sledi katanac
jer znam da bi ciganima i pored evrolige i svega ipak najdraže bilo da dočekaju nacionalni trofej posle toliko godina.
Ovde si potpuno u pravu