dok ste vi vecina selektora koji ste vodili reprezentacije igrali uvjek u odbrani Covjeka što je po meni smješno i to nije nikakva taktika važno je da selektor procita namjeru protivnika i spusti mu zonu koja je pogodna za tu napadacku formaciju
Budući da sam, osim vas dvojice, jedino ja ozbiljno vodio reprezentaciju dosad (Eldin je gotovo odmah odustao od igre), osjećam se prozvanim ovdje... Pustimo ovdje U-21, ovo je tema seniorske reprezentacije (iako bi se i NelSa, Muljito i smazinho trebali pronaći u ovoj gore izjavi)... Zbog toga sam provjerio učinak svih dosadašnjih izbornika, i jako je zanimljivo:
Dakle, omjer pobjede-porazi! I postotak uspješnosti!
Eldin:
1-5 16,66 %
Bevzil:
30-11 73,17 %
Timberwolf:
13-9 59,09 %
King Leonidas:
25-20 55,55 %
Nerado ovo uspoređujem, ali ono 'pravi selektor' me muči... Po kojoj definiciji?
Dok sam ja vodio reprezentaciju, bili smo 21. na svijetu (a startao sam, ako me sjećanje ne vara, sa 78. mjesta), sad smo 50. Ne vidim nikakav pomak nabolje, dapače... Ti si prvi koji je uspio ući u završnicu nekog natjecanja, i svaka ti čast na tome, ali čime je Leonidas stekao pravo drugima se obraćati s visoka samo zato što je izbornik?
Dakle, po čemu je King 'pravi selektor', a ja, Muljito, NelSa ili smazinho nismo?
A evo, za usporedbu, i NelSe i Muljita:
NelSa:
27-22 55,1 %
Muljito:
16-5 76,19 %
Smazinho zasad ima 2-0 i odlično je počeo...
A tebi za informaciju, od 45 utakmica koliko je vodio reprezentaciju, Leonidas je u 44 igrao Man to Man obranu... Kako to objašnjavaš? :)Last edited by Bevzil at 4/12/2010 3:39:53 PM