Normalnie się zaczerwieniłem od tych komplementów ;)Aż głupio teraz będzie przegrać ;)
Normalnie się zaczerwieniłem od tych komplementów ;)Aż głupio teraz będzie przegrać ;)a co ja mam napisać???;P chyba pierwszy raz ktoś o mnie na tej stronce wspomniał...;)))
W nadchodzącym tygodniu:Zaniedbamy troszeczkę ligową kolejkę, kosztem tygodnia ALL STAR GAMES)(...)To ja się pocę wystawiam najlepszy skład w meczu na szczycie i nawet tego nie opiszesz, oj nieładnie nieładnie:)
W nadchodzącym tygodniu:Zaniedbamy troszeczkę ligową kolejkę, kosztem tygodnia ALL STAR GAMES)(...)
W nadchodzącym tygodniu:Zaniedbamy troszeczkę ligową kolejkę, kosztem tygodnia ALL STAR GAMES)(...)To ja się pocę wystawiam najlepszy skład w meczu na szczycie i nawet tego nie opiszesz, oj nieładnie nieładnie:)Jaki najmocniejszy??najmocniejszy to ze Starem zagrał i mnie rozbił, a z Krukami to ty eksprymenty robiłeś i słabiutkie staty wyciągnąłeś;-))
W nadchodzącym tygodniu:Zaniedbamy troszeczkę ligową kolejkę, kosztem tygodnia ALL STAR GAMES)(...)To ja się pocę wystawiam najlepszy skład w meczu na szczycie i nawet tego nie opiszesz, oj nieładnie nieładnie:)Jaki najmocniejszy??najmocniejszy to ze Starem zagrał i mnie rozbił, a z Krukami to ty eksprymenty robiłeś i słabiutkie staty wyciągnąłeś;-))z tego co się orientuję, to staty są takie, na jakie przeciwnik pozwala... Kruki sa mocniejsze, więc i staty słabawe miał... a że Star słabawy, to i staty w kosmos poleciały...