ovo sad iskache iz okvira zdrave kampanje i vec polako prelazi u uvrede i nipodashtavanje neistomishljenika... pritom je i cela rasprava ispala zbog gluposti, tj. zbog izostavljanja birchanina sa poslednjih utakmica proshle sezone, te onda i trazenja dlake u jajetu sa canetom vidojevicem i dordjem piacunom... vishe nego glupo
elem, apsolutno je bzv. praviti usred izbora ovakve podele, prepucavanja i svadje, jer ce, koliko vec u utorak ujutru, porazena strana morati da prihvati da saradjuje sa pobednicima... naravno, nesaradnja je isto opcija, ali time ne gubi nijedna od ove dve strane pojedinachno, vec samo reprezentacija, pa time i cela zajednica kolektivno...
zbog ovakvih stvari smo i bili onako ochajni pre godinu dana, a sve se promenilo kada je svako pojedinachno zanemario svoj lichni interer, samopromociju i lichne uspehe, u odnosu na dobrobit reprezentacije... sada opet pochinje pricha o tome shta je ko loshe uradio ili shta bi ko mogao loshe da uradi, sprema se unapred atmosfera chija ce glavna odlika da bude da se samo cheka neuspeh buduceg trenera, te da se osuje paljba po njemu uz vec pripremljene izraze "eto, vidish da je taj i taj trebao da igra, a ne ovaj i ovaj"
pre dve sezone sam bio za reizbor superstara, jer je bio jedini koji mi se obratio dok sam bio pochetnik u igri i pomogao oko treninga, a ne zato shto sam imao vlazne snove u vidu osvajanja nekog u21 prvenstva... ove godine sam za reizbor flaviusa, jer sam prepoznao u njegovom radu isto ono shto je superstar zapocheo, a shto danas dozivljava najbolje dane u istoriji bb srbije - veliki napredak mladh igracha, koji se konstantno prati od strane najiskusnijih igracha...
i ovo nije neka reklama za flaviusa... samo je realan prikaz moje impresije o njegovom radu, a s obzirom da nisam video da je i jedan drugi kandidat napisao u svom programu da nudi istu ovakvu komunikaciju sa trenerima, pomoc pochetnicima i napredak mladih igracha, onda je i logichno da cu glasati za njega... i mislim da bi kampanja upravo trebala samo ovime da se bavi, da joj ideje budu skauting, komunikacija, saveti itd, a ne prepucavanje oko kvaliteta igracha, rodbinskim vezama i sl.
aj budite mi pozdravljeni, idem da lochem :)
Last edited by Jabus at 9/11/2009 12:52:33 PM