ZBOG CEGA ONDA JA NEMAM OFFENSIVE FLOW PROFICIENT ILI BAR STRONG? Ok, objasni mi ovo? Plej mi je maksimalno istreniran, ZASTO?
ZBOG CEGA ONDA JA NEMAM OFFENSIVE FLOW PROFICIENT ILI BAR STRONG? Ok, objasni mi ovo? Plej mi je maksimalno istreniran, ZASTO?Ozisha, nece tebi doci 2034 uskoro!
20 + 15 + 10 je li to malo sto HN tice? Ili passing 14 + 5 + 5... sve kad se sabere dobije se 69!Ajde sada lepo saberite vase skillove i da vidimo sa kolikim brojkama to vase atlete barataju. Ajde bas me zanima koliko to Dumbarajkovi igraci maju napucane skilove pa da je za citave 2 ocene visi od mog! (mislim na OF)2 ocene, ako su samo skillovi kao sto vi tvrdite onda bi to bilo da ti imas za 14% skilova vise od mene... sto kad se jos malo matematike ubaci dodje da ti imas zbir tih skilova 78!Ma ajde MOLIM TE da nemas mozda zbir HN + PS od te 3 pozicije i blizu 78?P.S.A sto se grke tice, jeste da nema HN, ali si zaboravio da MVP ima PS - 7! Mada je naznaceno da C i PF ne ulaze u razmatranje zar ne?
Vidis na rezerve sam i ja zaboravio u gornjoj formuli. Tacno, dakle u formulu ulazi minutaza prve postave puta koeficijent stamine + statistika druge postave puta minutaza puta eventualno i ovde koeficijent stamine, mada verovatno ne jer ovima cim stamina padne, vraca se prva (samo verovatno nedovoljno oporavljena).Covece vidi ti koliko tu ima faktora... a ozzy bi da to sve sabere i to je to)))
a rezerve? a umor jer igraju 48 minuta?
Obrni okreni, ne mozes jednostavno da saberes cifre jer plej koji ima npr hn 9 i ps 9, je mnogo bolji plej od onog koji ima 20:1. a zbirno je to 21:18 zar ne?