Καλησπέρα φίλε μου,
Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα στην ομάδα σου είδα ότι έχεις μια μέτρια ομάδα και αν ανέβεις στην 4η κατηγορία, πιθανώς θα έχεις πρόβλημα. Το κακό είναι ότι δεν έχεις παίκτες ικανούς να προπονηθούν και να σου φέρουν κέρδη, αν τους πουλήσεις, ή να επανδρώσουν την ομάδα σου μελλοντικά. Έχεις παίκτες 18 χρονών πολύ κακής προοπτικής ή μεγαλύτερους που δεν ξέρω αν αξίζει να προπονηθούν. Από το να παίρνεις μέτριους παίκτες, καλύτερο θα ήταν, κατά την ταπεινή μου άποψη, να αρχίσεις να μεγαλώνεις το γήπεδο, να πάρεις έναν αξιοσέβαστο γυμναστή, 2άρη γιατρό με ειδικότητα μασάζ, και έναν pr manager 2άρη στην αρχή. Μην επενδύεις σε παίκτες πάνω από 22, ιδίως χαμηλής προοπτικής, γιατί ουσιαστικά χάνεις τσάμπα χρόνο και χρήμα. Πάρε παίκτες 18 ή 19 χρονών εξελίξιμους πουλώντας όσους μπορείς από τους αρκετούς κακούς παίκτες, που βλέπω ότι έχεις.
Υ.Γ. Επίσης. Δώσε σίγουρα τον εν λόγω παίκτη (14799317). Με τέτοιο επώνυμο θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με την γυναίκα του. Άρα όσο λιγότεροι παίκτες στην ομάδα σου (ως 12 το πολύ) τόσο το καλύτερο.
Φιλικά - Δημήτρης