A soproni final 4-en sokat gondolkodtam, hogy az menyire volt kifutott eredmény vagy sem. Az tény és való, hogy Holt akkor volt a csúcson szerintem, és én még Magyarországon légióst olyan motiváltan játszani, mint Milovanovic életemben nem láttam. Akkor volt ott egy használható 1-es (McLeod), bár nem volt az igazi, de felhozta a labdát. Jó kis gárda volt, annyi szent. A sikerben pedig természetesen benne van az edző is.
Nem az én véleményem és megítélésem az, hogy gyenge vagy erős volt a keret! Nem mennék mélyebben bele ebbe az egészbe, én pl szakmailag Mc-t nem tartottam sokra! Holt motivált volt az tuti, de érzésem szerint egy európai élcsapatba nem lett volna kezdő, bár tény jó évet zárt nagyon. nem olyan jó a memóriám, van itt pár okosabb, majd kijavítanak ha nincs igazam, ha jól emlékszem honti pl egész évben kisebb sérülésekkel bajlódott! elég edzővel szak újságíróval játékvezetővel(nem elfogult soproniakkal még mielőtt itt valaki benyögi nekem) beszélgetek közbe közbe ahhoz, hogy véleményt tudjak formálni bizonyos dolgokról, és elég egyöntetű volt az a meglátás, hogy bravúr volt az a soproni final4! persze mindent máshogy látja egy pécsi egy győri vagy egy soproni drukker, ezért írtam azt, hogy ez nem szurkolói, hanem inkább szakértői vélemény! amúgy véletlenül se vagyok elfogult még mielőtt valaki megvádolna, ha az utcán meglátok egy MKB-st inkább belerúgok, minthogy gratuláljak neki, kivétel unokatesóm felesége! próbálom helyén kezelni a dolgokat, és örültem eddig mindig egy pécsi vagy akár győri nemzetközi sikernek éppen annyira mint egy soproninak. ha leülök meccset nézni a sok szánalmas nyomorékkal ellentétben mindig magyarnak drukkolok, nem a sopron vagy akár pécs ellen! mint embert rühellem rátgébert, de szakmailag elismerem, mint ahogy sok más edzőt is, volt szerencsém beszélgetni nagyon sokukkal személyesen! Füzi nem tartozik ebbe a csoportba amit sajnálok, valszeg sosem fog ide tartozni, így róla mint emberről nem tudok véleményt mondani!