BC Rajaleidjad vs Heili Basket
Taaskord on vastamisi juba iidsetest aegadest tuttavad BC Rajaleidjad (ehk mina) ja Heili Basket.
Kuna enda mängu on ikka nii raske ennustama hakata, siis pillun lihtsalt huvitavaid fakte :D
• Heili on Buzzeris alates 6. hooajast, Rajaleidjad on Buzzeris alates 7. hooajast, ehk siis praegu läheb mul seitsmeteistkümnes.
• Heili ja Rajaleidjad olid 5 hooaega (hooajad 10-14) liigakaaslased III.16-s. Omavahel kohtuti 5 korda ning kõik tolleagsed mängud võitis Heili, mu kõige väiksem kaotus oli 14 punktiga :P
• Siin liigas oleme konverentsikaaslased ja mina võitsin esimese omavahelise kohtumise, Heili teise.
• Rajaleidjate koosseisus on selline mees nagu Sylvain Colas, kes liitus tiimiga 11. hooajal. See tähendab, et ta mängis oma karjääri alguspäevil Rajaleidjate koosseisus Heili Basketi vastu mitu korda. Nüüd oma karjääri lõppfaasis on ta uuesti Heili vastu mängida saanud ja ta nägi lõpuks ära selle ajaloolise võidumängu 15.06.13, kui Rajaleidjad sai esimest korda ametlikus kohtumises Heilist jagu. Colas panustas võitu 17 lauapalli ja 11 punktiga.
Kokkuvõttes esimest play-offide ringi: tulemas on 2 põnevat mängu - Rajaleidjad vs Heili ning Amööb vs Võiste Sopsud. Rajaleidjad ja Heili mängus on kõik võimalik, sest tiimid on väga võrdsed. Amööb on Võiste vastu soosik, kuid mulle tundub, et Võiste võib tõesti üllatada. Mu ennustus, et Amööb võidab põhines mu loogikal, mis võib Võistet alahinnata. Võiste võib olla palju paremas hoos kui kõrvaltvaatajana arvan. Võiste manager on väga kogenud ning eks näeb, mis salaplaan tal varuks on. Ülejäänud kaks mängu võidavad Santlaager ja kedre.