Powiem tak. Logo jest naprawdę przepiękne i wielki szacun z mojej strony za motyw Jordana z niebem- doszukałem się przekazu. Występują jednak pewne czynniki przez które nie mógłbym zaakceptować tego projektu pomimo świetnego wykonania.
Przede wszystkim logo mojej drużyny musi odzwierciedlać coś z czym się utożsamiam. Myślałem nad bawołem (herb Człuchowa), lub rycerzem/zamkiem (również motyw miasta) z jakimś małym elementem hip-hopu. Jednak prawda jest taka, że najbardziej ciągnie mnie do Manchesteru United i dlatego postanowiłem założyć polską sekcję koszykówki tego klubu

Za dużo spotkań się naoglądałem, zbyt dużo wzlotów i upadków przeżyłem z tym klubem, aby nie umieścić diabła z herbu United.
I wracając do loga z Jordanem, byłbym zwyczajnie niegodzien utożsamiać mój klub z tak wielkim zawodnikiem. Myślę, że projekt powinien być skierowany w stronę kogoś kto jest jego fanem, a nie do mojej osoby, która praktycznie w ogóle nie ogląda koszykówki. Wiem kto to jest Bryant, Nash, LeBron James i Rose, ale samo NBA mnie to kompletnie nie kręci.
Nie mniej w przyszłości będę przymierzał się do podrasowania mojego skromnego loga i fajnie by było jakby moją wizję udało Ci się przełożyć na efekt końcowy. Uprzedzam jednak, że jestem wymagający i to już byłaby opcja płatna- jakkolwiek to zabrzmiało

Pozdrawiam serdecznie