situ ca trebuia sa ma supar pe locul 1, dar fara forma la pivot si cu secundare probabil mai proaste ca Nankatsu,plus meci in deplasare(orice as fi facut pierdeam mai ales ca m-ar fi surprins interior, eu dand oricum 3-2 zona chiar daca jucam pe bune) am preferat inca un pic de antrenament la secundare. poate daca as fi castigat cu brigada si cu tine as fi incercat, dar se pare ca imi lipseste acel ceva decisiv sa obtin victoria cu echipele mai bune,si pana nu gasesc acel ceva probabil ca voi juca pentru locul 5.revenind la Nankatsu, nu cred ca va scapa fara infrangere din conferinta cealalta. acolo chiar si ultimul loc e in stare sa bata o echipa de frunte. schimband subiectul, omule ai un noroc la accidentari fantastic si chiar cand antrenai si tu secundare sa-ti faci piv/exf. cred ca daca pateam ce ai patit tu 2 sezoane la rand luam in calcul retrogradarea. oricum ai mei vad ca au un oarecare talent de a evita accidentarile chiar cu medic mai slab. i-am avut maxim 2-3 saptmani per jucator in 8 sezoane de cand am inceput de urc(aici ma refer stric la exterior, dar nici cei de interior nu s-au accidentat pana acum chiar daca ii am de 2-4 sezoane)