Igen. Megy a sok hülye a forgalommal szembe. :D
Csak azt nem értem, mit nem értek. Neked könnyebség az, ha facsen kapod az infót. Érthető. Nem vesznek el az infók mint a levelek ez is érthető. De mikhail pont nem ezeket a dolgokat próbált rávilágítani. Ez neked is érthető? Mi más dolog van amit még meg kéne értenie Mikhailnak és nekem? Ott facsen majd mindenki tudni fogja a másik játékosának képességeit? Vagy? Nem ismerem, nem vagyok fent, de ha valaki egy közösségbe ír valamit , azt a többiek is látni fogják nem? Neked ott meglesznek a dolgok szépen. És ha 1,5 szezon múlva valaki más lesz a kapitány annak mit fogsz majd mondani és átadni? A táblázatozást nem úszhatod így se meg emiatt. A szoba jó dolog támogatom, hiszen aki aktív és fent van facsen az majd jókat beszélgethet másokkal a BB-ről. De nem fogja tudni mentesíteni az eddigi dolgokat amiket csinálnod kellett (exel táblázat, játékos lista, edzésterv stb. stb. stb.). Az, hogy innen mented ki a dolgokat vagy onnan, nem ugyan az? Ki kell mentened így is úgy is valamilyen módon, hogy az utókornak is meglegyen az ami neked megvan. És erre éppen nem jó a facse szoba.
Last edited by newsea at 6/8/2015 8:11:28 AM