Ο Κοτίδης ρωτάει αν θέλετε να σας κλείσει ξενοδοχείο στο χωριό ή αν θα φύγετε και θα ξανάρθετε!!
Φυσικα και θα μεινουμε εκει και για το παιχνιδι του Σαββατου!! Δεν εχει αλλωστε συχνα καποιος την ευκαιρια να επισκαφθει και να απολαυση για αρκετες ημερες το χωριο του πανσοφου.
Επίσης καλεί όλη την ομάδα αν μείνετε την Παρασκευή στο καφενείο του χωριού για πιώμα...(μάλλον θέλει να βγάλει off όλους τους παίχτες για το ματς του Σαββάτου!) :-)
Θα δεχτουμε την προσκληση με μεγαλη μας χαρα. Αλλωστε πσιτευω οτι ειμαστε συμπαθεις στον πανσοφο και δεν θα χρησιμοποιησει εναντιον μας καποιες απο τις εξωγηπεδικες ''τακτικες'' του.
Για την ιστορια, ειναι η 3η φορα που συναντιομαστε στο θεσμο του κυπελλου.
1ο παιχνιδη τη μακρινη σεζον 21. Τοτε ημουν στη ΙV εγω κι εσυ στην ΙΙΙ. Ειχα επικρατησει με 103-91 στην εδρα μου
(52115556).
2ο παιχνιδι τη σεζον 27. Εγω στην ΙΙΙ κι εσυ στην ΙΙ. Δεν ειχα κατεβει καν στο παιχνιδι κι ετσι ηττηθηκα με το ντροπιαστικο 112-35
(71956743). Οχι πως αν κατεβαινα φυσικα θα ειχε αλλαξει χερια η προκριση.
Πρωτη φορα λοιπον αντιπαλοι και στην Α1 και στη φαση των 32. Για να ειμαι ειληκρινης δε μ αρεσε καθολου η ληρωση στη συγκεκριμενη φαση και πραγματικα ειμαι πολυ προβλιματισμενος για το πως θα το διαχειριστω. Βλεπεις εχω και κοντο ροστερ.