Ja imam problema sa netom... Schmelle mi nameshta postave dok mi se ne sredi internet, ali brzo se vracam na duzhnstNe brini se, sve je ql
Ja imam problema sa netom... Schmelle mi nameshta postave dok mi se ne sredi internet, ali brzo se vracam na duzhnst
odma da prevedes ovo dole sto su ubaciliShow Short Menu ajde kasnis))
Mislim da sam sad video... pise nesto: " zavrsava akrobatsku akciju OD obruca", ako se ne varam... predpostavaljam da treba DO... mislim da u istoj recenici imaju 2 mesta razmaka izmedju 2 reci
Mozes li ista da uradis s ovim sto nam rade s imenima igraca?Ne znam kako kome, ali mene bas isfurava kad vidim da pocnu ime igraca koristeci "š", "ć", "ž" i tome slicno (npr. žarko), a onda prezime zavrse bez toga (npr. zarkovic) ili sto je jos gore, kad u istom imenu odnosno prezimenu pomjesaju dva pisma (npr. zarko žarkovic).Jadni Vuk bi se prevrnuo u grobu da vidi sta mu radimo s pimom ovde:/P. S.Nadam se da kontas na sta aludiram, posto me ova moja tastatura onemogucava da budem jasniji:/
Mozes li ista da uradis s ovim sto nam rade s imenima igraca?Ne znam kako kome, ali mene bas isfurava kad vidim da pocnu ime igraca koristeci "š", "ć", "ž" i tome slicno (npr. žarko), a onda prezime zavrse bez toga (npr. zarkovic) ili sto je jos gore, kad u istom imenu odnosno prezimenu pomjesaju dva pisma (npr. zarko žarkovic).Jadni Vuk bi se prevrnuo u grobu da vidi sta mu radimo s pimom ovde:/P. S.Nadam se da kontas na sta aludiram, posto me ova moja tastatura onemogucava da budem jasniji:/u postupku je azuriranje imena..."izdrzi" jos malo... ;)