BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Eesti > Suletud
Back to the Sneak Peek
BB Eesti
Suletud
15
Suletud
4
Suletud
67
Suletud
27
Suletud
1
Suletud
4
Suletud
1
Suletud
3
Suletud
18
Suletud
28
Suletud
3
Suletud
107
Suletud
6
Suletud
22
Suletud
1
Suletud
11
Suletud
1
Suletud
12
Suletud
1
Suletud
7
<
>
Favorite Folders
Suletud
(thread closed)
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
tinez (3)
Albertti (2)
My bad (1)
ullike (1)
Villane Sokk (2)
Boogz (4)
jako07 (1)
Ubin Kõverkäsi (1)
Marx_T (2)
Kossuhunt (2)
-Martti- (1)
Nohu (2)
Scorpions King (4)
Kukoc (4)
TGM (1)
seda meeskonda juhendan mina (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
tinez
To:
Ubin Kõverkäsi
This Post:
0
75028.75
in reply to
75028.73
Date: 2/25/2009 4:07:10 PM
Overall Posts Rated:
10
sain küll jah aru mis sa mõtlede.
just selle pärast paningi sama küsimuse ette,et see murelaps on:)
Mark Unread
Ignore User
From:
Ubin Kõverkäsi
To:
tinez
This Post:
0
75028.76
in reply to
75028.75
Date: 2/25/2009 4:08:19 PM
Overall Posts Rated:
10
Ok, siis olime suga samal lainel. Mõtlesin, et unise peaga ei jaga matsu enam.
"The quickest way to end a war is to lose it."
Mark Unread
Ignore User
From:
Kukoc
To:
tinez
This Post:
0
75028.77
in reply to
75028.72
Date: 2/25/2009 4:36:55 PM
Overall Posts Rated:
1336
Põhimõtteliselt ei saa ma sellele vastata andmata välja oma skillide raskuste kalkulatsioone teatud kohale.
Pean seda endale vajalikuks ja edu saladuseks. Igaühel on kindlasti oma ning variatsioone on mitmesuguseid. Ei taha et uued mängijad tulevad ning saavad kohe asja mille kallal olen ise vaeva näinud. Kui teie teamis osutub mõni mees valituks siis saate enam vähem raamid teada mida otsin sinna aga on pikk maa veel.
Last edited by Kukoc at 2/25/2009 4:39:18 PM
Mark Unread
Ignore User
From:
tinez
To:
Kukoc
This Post:
0
75028.78
in reply to
75028.77
Date: 2/25/2009 5:16:06 PM
Overall Posts Rated:
10
inimesed peaks siis lihtsalt pimesi sind usaldama ühesõnaga...ma saan mudu su kaalutlustest aru küll, aga mille põhjal me su peaks valima siis, kui sa sisulistele küsimustele ei vasta?
Mark Unread
Ignore User
From:
Kukoc
To:
tinez
This Post:
0
75028.79
in reply to
75028.78
Date: 2/25/2009 5:20:42 PM
Overall Posts Rated:
1336
No kui ei usalda ega siis ei saa valida ka. Küll mind hiljem ka saab valida kui ma olen oma teamiga näidanud et ma oskan teha õigeid valikuid. Mitte kunagi samas ei plaani ma avaldada infot milliste skillide kombinatsiooni ja erinevate skillide raskusi täpselt kasutan erinevatel positsioonidel. Kui ei usalda ennast üles andnud kandidaatidest ühtegi siis tuleks "suurtel poistel" ise kandideerida. Samas ei saa ma aru miks Albertti uuesti kandideerinud.
Mark Unread
Ignore User
From:
tinez
To:
Kukoc
This Post:
0
75028.80
in reply to
75028.79
Date: 2/25/2009 5:44:17 PM
Overall Posts Rated:
10
no ma teadlikult valisin summa piisavalt väikese, et mõned hooajad mänginud edukas tiimis selline vend enam päris põhitegija olla ei saa ja üldse selle summa juures veel ikka väga ei reeda ilmselt seda maagilist formulat. ja tegemist on ühe positsiooniga ainult. samas saaks ideoloogia suunast aimu. kui viidsid, võid üritada siis kuidagi peenemalt sallele samale küsimusele vastata, nii et kauem mänginud tüübid ära veenaks.kauem mänginutel on juba omad arusaamad, et vaevalt nad sind ahvima hakkavad. ja need rumalad,kes üritavad konkreetselt järgi ahvida...no nende puhul on siiski väga ebatõenäoline, et nad suudavad selle su valemi tuletada ainult selle vastuse põhjal:)
aga Albertti oli minu arust ka õnnestunud u21 treener iseeenesest.
ja ei ole siin mingeid suuri poisse. kõik on ühesugused poisid ja osad on isegi türukud.
Mark Unread
Ignore User
From:
Marx_T
This Post:
0
75028.81
in reply to
75028.80
Date: 2/25/2009 6:04:09 PM
Overall Posts Rated:
205
mind huvitaks tinezi 80 systeemi jagamine pigem SG-l ja PF-l.
mängujuht, väike äär ja tsentril lihtne. paar taset siia sinna.
Mark Unread
Ignore User
From:
Boogz
To:
Ubin Kõverkäsi
This Post:
0
75028.82
in reply to
75028.74
Date: 2/26/2009 2:08:08 AM
Overall Posts Rated:
13
Kui üks tahab eraldi reklaamida end siis tahavad ka teised. Selleks ongi tehtud need sticky teemad.
Mark Unread
Ignore User
From:
Kukoc
This Post:
0
75028.83
in reply to
75028.82
Date: 2/26/2009 2:28:42 AM
Overall Posts Rated:
1336
Tühistasin oma kandidatuuri ja andsin oma hääle Villemile. Lõpuks keegi pikema kogemusega astus ette.
Mark Unread
Ignore User
From:
Villane Sokk
This Post:
0
75028.84
in reply to
75028.82
Date: 2/26/2009 2:31:42 AM
Overall Posts Rated:
10
Tervist,
Üllitasin oma valimiskõne valmis ja panin vastavasse teemasse. Üritasin ka siin eelolevaid postitusi lugeda, kuid selles on minu jaoks liialt palju üleliigset infot ja liialt palju "prahti", mida sorteerida ja seetõttu lugege mu kõne läbi ja kui kellelgi on konkreetselt mulle mõni küsimus, siis esitage ja ma püüan vastata.
Tegelikult mulle meeldis eelolevatest postitustest üks Albertti idee, mida on ka vägagi edukalt rakendatud HT´s. Otsida nn. farmklubid, kes hakkavad noortega tegelema ja ainult nendega, et saaks paari hooajaga kokku vägagi korralliku meeskonna, kellega minna maailma vallutama. See süsteem on HT´s toiminud ja arvan, et see toimib väga hästi ka siin mängus. Tuleb lihtsalt asi kätte võtta - kuna olen omal ajal selle süsteemi loomise juures olnud, siis usun, et suudan ka sama süsteemi ka siin kasutusele võtta.
Edu kõigile selles vahvas valimiste trallis.
Mark Unread
Ignore User
From:
Albertti
To:
Villane Sokk
This Post:
0
75028.85
in reply to
75028.84
Date: 2/26/2009 3:03:31 AM
Overall Posts Rated:
3
Seda süsteemi ei ole enam mõtet see hooaeg kasutusele võtta, samuti ei ole seda mõtet teha järgmisel hooajal, sätime valmisoleku ülejärgmiseks hooajaks, see annaks ka huvilistele aega atra seada ja raha koguda, kui valimised on möödas, siis tuleks täitsa algatada eraldi teema, kuhu saaks ülesse märkida meeskonnad, kes teavad, et on suutelised ja võimelised projektile õla alla panema. Järgmisel hooajal eeldaks see juba osalejatelt max investi Drafti, et juba siis teha võimalik parim selekteerimine. Samuti annaks kahe hooajane ettevalmistumine aega kommuuni teavitamiseks, et kõik sobiva Drafti saamisel sellest teisi teavitaks ja ka enda võimekuse puudumisel antud vennad müüki paneksid.
Osalejad peavad kindlasti arvestama ka sellega, kui ostetakse kaks 18 aastast treenitavat, siis võivad tulemused mängudes kannatada ja ei pruugi enam liigavõitu paar hooaega näha, samas eesmärk oleks ülim.
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images