Evo ga od te nesretne Finske do danas smo naredali skor od 1-3 rekao bih ocekivano iako sam se potajno nadao da grke u zadnjem kolu mozemo iznenaditi ali realno gledajuci daleko smo slabija momcad.
Nazalost ovaj ciklus je za nas mislim bio jedan od najgorih do sada ako ne i najgori, o razlozima sam pricao prije pa ih sada nebi opet nabrajao ali nemar za iduce generacije i nedostatak komunikacije sa managerima je bio glavni.
Ljepo nam se vrijeme navjesta, bio sam u kontaktu sa dosta managera tokom ove sezone, kako onih koji posjeduju u21 reprezentativce tako i do onih koji imaju one koji ce to tek postati. Iduca generacija ce biti dosta bolaj od ove, sta se vanjskih pozicija tice imamo stvarno širok spektar za biranje, za unutarnje do pocetka iduce sezone bi se trebali profiltrirati nositelji igre no o tom potom.
Sta se tice ove ekipe imali smo u njoj dva igraca sa najvisim potencijalom (Legati i Medun), na zalost ni to nam nije pomoglo.
Medun je za sada tjekom treninga imao najvise skillupova ali ni ostali nisu puno zaostajali, jedina zao mi ostaje za nasim centarskim pozicijama gdje smo imali Vujanica, Kranjeca i Crnokraka koji su stvarno ubojiti sa unutarnjom obranom i sutom no na zalost za sad imaju rupe na skoku te su puno cesceo d njih igrali Cercek i Radelic.
Pokusali smo i uspjeli naci dom i za dvojicu reprezentativaca Pirca (koji je na zalost prvi dio sezone imao probleme sa ozljedom), te Blaza Panica za kojega sam osobno iskesirao poprilicnu sumu.
Nista od toga nije pomoglo i na kraju ostaje gorak okus. Spasili smo sta se spasiti dalo a sad idem u rebuild.
U iduci par tjedana cu kroz prijateljske utakmice probavati razne opcije, a sta se tice trenutnih 20to godisnjaka unutar repke oni ce tamo i ostati, ostali ce kroz zadnje dvije utakmice biti ubaceni i skautani. Ako slucajno koga od managera nekontaktiram slobodno mi se javite u inbox.