masz jakieś pomysły na końcówkę?
Jasne że mam.
Jeśli chodzi o wyniki to będę robił to samo co od początku - starał się wygrać każde następne spotkanie. Jeśli nie uda się wygrać wszystkich, to spróbuję wygrać tyle ile się da.
Jeśli chodzi o wiedzę o kadrach to ciągle będę starał się ją powiększać. Także o sprawy jeszcze nieodkryte (dla mnie, sztabu) oraz o sprawy odkryte, ale powszechnie nieznane (patrz wątek "wszystko co chcielibyście wiedzieć o kadrach...").
Będę się starał odpowiedzieć na jak najwięcej ciekawych pytań - od początku kadencji się staram, zdarzyło mi się nie odpowiedzieć bodajże tylko na jedno.
Jeśli chodzi o pracę okołokadrową to będę ją ciągle rozwijał. Baza, narzędzia, kalkulatory. Tak żeby pracę maksymalnie ułatwić.
Wszystko co było w moim programie wyborczym.
Czy może czekasz na ostatni moment
Z czym mam czekać? Z niczym nie czekam, moim zdaniem w sprawie kadr w ciągu kilkunastu tygodni zostało zrobione więcej niż co najmniej przez 3 ostatnie kadencje razem wzięte. Oczywiście nie udało mi się wszystkiego, jeśli jest kilka rzeczy do zrobienia to niektóre otrzymują wyższy priorytet i są robione wcześniej, a inne muszą poczekać.