Nasvet za tiste ,ki kupujete starčke a ne trenirate za reprezentanco !!!!
Treniranje prostih metov dvigne prodajno ceno igralca pa še plače ne poveča... To sem ugotovil nehote moj Dino Potočnik ima plačo Weekly salary: $ 88 794 a to je v resnici 126 000 za kaj gre je generacija , ko igralcem vsako leto padajo plače človek ,ki je imel zastonj kalkulator ga je na žalost umaknil a sem še pravočasno videl torej moj Dino je lahko že dosegel potencial a ker ga celo leto treniram proste mete( ZELO POMEMBNO za mene so a ste kdaj videli odličnega igralca s slabimi prosti meti???) no računam ,da mu bo plača padla in hitro bom lahko treniral zunajno obrambo ,ki jo nujno rabim. Napaka se mi je pojavila zaradi križnega treninga ,ko so igralcu se dvignili skili ,ki se ne bi smeli. Po domače celo leto ,ko se mu dvigujejo prosti meti tudi drugim igralcem čeprav so starčki se prodajna cena viša.
Pomoč: prodajna cena igralca pomeni podobni igralci so se prodajali od 400 000 do 2 000 000 itd...
To je moje osebno mnenje in nisem nikjer prebral...vem cene so ponorele a to sem opazil še preden so ponorele ..lp