Ani v dalším zápase jsme se výraznějšího úspěchu nedočkali, naopak jsme dostali hrozivě nařezáno od domácího týmu a lídra naší skupiny Srbska
(69086).
Na zápase není dohromady co hodnotit, snad jenom super výkon Drobila, který se objevil na hřišti na celou 1 minutu, připsal si jeden doskok, jednou vystřelil a skóroval, a v zápisu je tak jediný, kdo má pozitivní +/- bilanci :-D
Tím se menší oklikou dostávám k jiné, spíše technické zajímavosti zápasu: sestavu jsem nastavil tak, že byli vybráni hráči jen do základní 5. Náhradnické pozice zůstaly volné a nastavil jsem volbu střídání "Ať rozhodne trenér". Evidentně se mu ale chtělo ještě míň než mně, protože až na tu Drobilovu minutu se na hřiště nikdo další nepodíval a základní 5 odehrála celých 48 minut.
Dotaz ohledně tohoto jsem poslal na Fórum do sekce bugů, uvidíme zda mi někdo odpoví.
V dalších zápasech skupiny zvítězili Finové (2.) nad Polskem (5.) a Španělé (3.) nad Řeckem (4.). Druhou skupinu vedou Francouzi před Německem a Itálií.
V předposledním zápase se potkáme se Španěly a snad to bude o kousek lepší než nyní. Pak už nás čeká jen Polsko a následně přáteláky.