Spokojnie, napisze, tworzyłem bazy dla nowych skautów:) opisywałem trening dla każdego z nich a to jest troszkę czasochłonne, do tego linki i inne pierdoły ułatwiające prace tez sie same nie robią:)
Mecz opiszę Ci za chwile lub jutro.
Co do obrony to troszkę przesadzasz, bo my entuzjazm mamy na poziomie 2 a Włosi minimalnie mają go ponad 3 razy wiekszy(jak nie lepiej) wiec obrony wiedzialem ze nie bedziemy miec:) liczyłem ze trafie z defem, nie udało sie ale spokjnie wszystko opiszę.
o i o to chodzi :)
właśnie dlatego aktywność selekcjonera jest ważna by można było wyjaśniać takiemu łosiowi jak ja sprawy z entuzjazmem itp.
Widzisz ja wolę nawet błędy ale znane niż niewiedzę dlaczego tak a nie inaczej :)
tracę czas i właśnie poświęciłem PO by mój gracz mógł zaliczyć jeden trening więcej na nie swojej pozycji - bo chodzą słuchy, że pomimo powolnego treninngu gdzieś ma szansę na występ w kadrze - stąd czasem chciałbym wiedzieć jak bardzo poważną konkurencja jest na pozycji SF i czy Świątczak jest tam przymierzany na stałe
takie rzeczy wyniknąć mogą z właśnie podsumowania meczu i nie trzeba później wałkować każdego pytania na forum :)
p.s. nie opisuj
mi meczu ale wszystkim i sobie :) niech to jakoś wygląda, że sam z siebie masz zapał do kadry wykraczający poza bazy i taktyki :)