Maradjunk annyiban, hogy kevés olyan Pats drukker van, aki a Bradi éra előtt is Pats drukker volt. Én már akkor seatle drukker voltam, amikor még 0 bajnoki címünk volt, és nem volt Wilson sem. Lehettem volna GB drukker, de az megint olyan snassz dolog. Pedig szeretem a játékukat, meg Rodgerst is nagyon. De mégse.
Értem-de valakinek NEM drukkolni azért,mert divat-az nem olyan divatdolog,csak a másik végén megfogva?
(Pl: én az 1980-as évek óta szurkolok a Liverpoolnak.Voltak szebb évek,nehezebbek is-de a szerelem maradt.Tavaly volt egy álomszezon, 4-5 gólok meccsenként,Lajos gólkirályi címe,szép játék. Hirtelen sokan "felfedezték" maguknak a gárdát.Attól még nem minősítem őket divatszurkolóknak,mert lehet,hogy sokan meg is maradnak a csapat mellett.Persze biztos van olyan,aki nem: de ettől még nem pártolok el a csapat mellől,és nem szidom teli szájjal a divatokat.Ez van,és kész: majd meglátjuk,hogy a mostani idényben mennyien maradunk.Vagy esetleges újabb nehéz időkben. Bár erről mindig az öreg Bob Paisley mondása jut eszembe: "Én nehéz időkben is itt voltam. Emlékezzenek csak, egyszer a második helyen végeztünk!"

)
Last edited by LA-Peter70 at 1/27/2015 4:32:21 AM