Pasakysiu ir aš savo nuomonę vienu rūpimu klausimu. Per šiuos tris sezonus treniruojamo savo jaunimo (bet būta ir ankščiau su sena savo komanda) man visada padėjo nuo 18yo ir Yomayo, ir Rožius, ir Kritulys daug ir stipriai, ir visada buvo geri rezultatai. Ir visais kitais klausimais, dėl pinigų, arenų, matosi, kad žmonės tai darė nematydami konkurento, o tiesiog norėdami, kad pasiekčiau žaidime daugiau. Žinoma, čia net negalima nuvertinti kiek duoda discord'as. Labai daug. Ir daug žinučių rašiau tiesiai asmeniškai, o ne šiaip kalbu apie belenką, nors tas irgi smagu 🙂 Tai va, aš bendravau su šiais žmonėmis asmeniškai žinutėmis nuo savo žadėjų 18yo, ir dabar kai ateina final stage for U21, man sako, čia naujas bus žmogus. Dar skaičiau komentarus tipo na jūs ką, gi svarbu idėja, patriotizmas, tikrai taip. Bet yra kas padarė visą įdirbi, o yra kai tu tiesiog ateini (klausimas kiek tave palaiko procentaliai) ir nori įrodyti, kad ir tu gali ir tipo ne ką prastesnis. Man yra visa esmė, kiek žmonės skyrė laiko man ir mano žaidėjams per šiuos metus atsakinėdami į mano durnus klausimus ir eikvodami savo laiką. Va tai aš vertinu ypatingai. I will ruin this season. Dėkui Yomayo, Krytuliui ir Rožiui ir kt. Per pastaruosius metus buvo daug nuveikta ir su neprastais rezultatais. 👍 Linkiu visiems sėkmės.