Oznámení pro všechny:
Blíží se čas dalších voleb trenéra národní reprezentace. K této události bych chtěl oznámit, že pokud nebude riziko, že by náš seniorský národní tým převzal nějaký cizinec, nebudu již kandidovat na tento post a nechám vyniknout nějakou novou krev z našeho středu.. trochu mě zaráží, že i přes moje několikeré ponoukání ať se lidi zajímají o národní týmy, pořád to není zdaleka ono. To ale nejsou jediné mé důvody. Tým zdá se stagnuje, růst týmu již není skoro ani znát, většina hráčů dosáhla svého maxima a čas, kdy tuto generaci nahradí nová s vyšším potenciálem, ještě nepřišel. Rwystyrk se ale velmi stará aby vůbec kdy nějaká taková generace byla, za což mu patří můj osobní dík. Je nás jen pár, kdo může říct, že pomohlo národnímu týmu z mizérie na začátku naší české historie, ale ty doby jsou již doufám pryč a je teď na někom jiném, aby pokračoval dál. Musím říct, že teď mám na sobě tolik povinností, že to sotva můžu stihnout. Proto Vás žádám, angažujte se, odvažte se kandidovat! Rád vás podpořím zkušeností a radou.. hodně štěstí všem :)