Addig ki edzene? Hát a többiek. Hol írtam én, hogy mindenkit zavarjatok el stadiont építeni? Azt írtam, hogy a két legkisebb bevételű csapatot, jövőre meg egyet. Azaz két évente három csapat esik ki, de két év múlva már jön is vissza az első eresztés megerősödve. Tehetség próbaedzése nem pénz, nézd meg öcsém csapatában Galambos mennyibe került. Pontosan ismered a skilljeit, tudod, honnan indult és hol tart most. Nehogy azt mondd, hogy eltarthatatlan, vagy hogy akár egy negyedosztályú csapat nem engedhetné meg magának ugyanezt gyakorlásképpen. Ja és ott csak ötös edző van...
Az meg, hogy vegyen edzőt mellé nem releváns. NT esélyes mellé nem venne edzőt? Fordítva nézd inkább: 6-800k helyett 100k-ért vesz tehetséget, 6-800k (és hatos edző helyett) vegyen 150k-ért ötös edzőt (még 5k-val kisebb is lesz a személyzet fizetése). Ja és mindezt kétszer, mert ugye cserélni kell évente az edzőt. Ez összesen minimum 1,5 millió spórolás, plusz amennyit az edző fizuján spórol. Ha csak ennyit költ stadionra, már jobban jár, de ehhez még hozzáveheted, hogy a kisebb edző és a nem annyira kötött, a főskilleket nem az egekbe toló edzés miatt spórol két év alatt még vagy 500k-t a két edzett emberke fizuján. Ha nem költ ész nélkül, simán fel tudja építeni a 12ezres, vagy nagyobb stadionját.
De mivel látom, hogy úgysem fogjuk egymást meggyőzni, szerintem hagyjuk is abba ezt a vitát, csak elvesszük a helyet az értelmesebb beszélgetések elől.
Don't feed the troll