Időbe kértem, hogy vonatkoztass el Sályitól, a másik srác annyival jobb, és annyival nagyobb szükség lenne rá mind két csapatnál, hogy Sályi edzése nem befolyásolhatja nagy mértékben az ő fejlődését. És igen, az egész a pattanó kérdésen csúcsosodott ki. Te állítod, hogy bd poszton a dobótáv és a passzolás sokkal fontosabb, mint a pattanózás. Erről meg akartál engem győzni. Leírtam, hogy miért nem. Ha neked ezek a fontos skillek, ezeket edzed, különben nem lenne fontos neked. Szerettem volna megelőzni Jónásnál ezt a dolgot. Sályira írtam, nem sok esélye lesz az u21-re, koncentráljunk Jónásra. Ha nem, lemaradhat az u21-ről is, és az NT-ről is. Így rossz esetben az is előfordulhat, hogy egyik se kerül be a csapatba soha sehol, míg ha Jónásra ráállunk, szinte biztos helye lehet bármelyik csapatban. Ha ez nem ésszerű akkor mi? Nagyon szeretem amikor valaki vitatkozik, meg az igazát bizonygatja, de a dolgokat összességében nem látja. Lehet fájdalmas belátnod, de Sályinak csak másodrangú játékosnak kéne lennie Jónás mellett. Amit Jónás kap, azt kaphatná Sályi, nem összevissza. Ez van, kimondom azt amit néha nehéz kimondani.