SEZONA 48
Ova sezona nam je donjela spori ali opet nekakav napredak u odnosu na proslu sezonu .... nazalost nedovoljan
S moje strane smanjio sam komunikaciju sa valsnicima igraca na minimum, da se objasnim:
IZ NEKOGA CUDNOVATOG RAZLOGA VELIKA VECINA MANAGERA ODUSTANE OD PLANA KOJI DOGOVORIMO NA POCETKU SEZONE I JA ZADNJE 2 SEZONE U REPCI DOBIJE TONU SFova SA GLUPAVO RAZBACANIM OCJENAMA
Iz upravo ovog razloga nasa mlada repka ce uvjek patiti, na srecu u starijoj cemo dugorocno imati buduce nosace igre.
Ovim putem moram naglasiti da ima i nekolicina vlasnika koji se cijele sezone javljaju sa napretkom svojih igraca i iz sezone u sezonu daju kvalitetan kadar za mladu repku. (Jednostavno moram istaknuti number one koji je u nekoliko posljednjih sezona dao najvise kvalitetnih igraca za mladu repku - skidam kapu i neznam odkud vise motivacija).
SEZONA je zapocela pobjedom nad madjarskom koja realno ima 2 puta jacu ekipu od nas, natrag na zemlju su nas spustile opet jace ekipe portugala latvije i bosne. Tu je vec zavrsio nas put za daljnje natjecanje no opet se pokazalo da ima nekoga pomaka. Pokrpane su rupe na centarskim pozicijama no nazalost dok krpamo jednu vec se druga javlja te dogodine koliko za sad vidim imamo ogromnih problema na PG-u.
Što se tice samih igraca glavni oslonac su nam bila petorka od kojih ce 4 igraca ostati tu do kraja sezone.
J. Dragičević - daleko najviše skillupova, uistinu raznovrstan igrac koji ce zasigurno biti glavni oslonac seniorske repke u buducnosti
Franko Staić - vec sezonu prije se znalo da ce nam biti glavni oslonac za napad iz vana
Alojzije Pezerović - zvjer pod košom, igrac kakav je prije simbolizirao hrvatsku mladu repku koja je bila bogata jakim unutarnjim igracima
Stjepan Peručić - dostojan partner u kriminalu Pezerovicu, lijep napredak od pocetka sezone
Pavle Rovis - daleko od pocetne petorke no svojim napretkom se pretvorio u prvoga pga ekipe
+ vrijedni spomena: B. Kanjer defenzivac koji je stalno bio unutar i van prve ekipe, T. Ruić i D. Šestan stalne zamjene za Pezerovića i Peručića, pohvala trenerima za konstantnu formu do posljednjih tjedana ( nazalost ograniceni potencijalom), A.Adam zamjenski pg koji je tu i tamo znao i uci u pocetnu petorku
To bi bio moj rezime sezone, neoglasavam se puno na forumu jer vidim da nam je cijela zajednica u banani i da malo tko posta po forumu a ukoliko nesto i napise bude poklopljen od neistomišljenika. Znam da mi je popularnost pala, mozda su ovo i neki od razloga zašto ali uistinu sa ovakvim igracima mislim da mlada repka nemoze bolje.
Idemo dalje za iste pare
Last edited by Jukic at 2/8/2020 4:19:09 PM