závěr skupiové fáze TU jsme zvládli na jedničku, dvě výhry proti slabším soupeřům nás dostaly na 32., tedy poslední postupové místo do playoff.
doma jsme přehráli Maroko
(70414)av posledním kole jsme vyhráli v Portoriku
(70428)V playoff jsme narazili na první tým tabulky Belgii, a ta nám vystavila nemilosrdnou stopku
(70684), kdy nás smetli o 35 b. Nepomohlo tomu ani to, že se hrálo podle defaultního nastavení, neboť jsem se k tomu přes povinnosti v reálném světě nedostal. Ani tak by to nemělo vliv, jen rozdíl skóre by mohl být o pár bodů nižší.
Do konce sezony už nás čekají jen přáteláky, které budou hrát aktuálně 20letí a mladší. První hrajeme v pondělí proti Turkům.
Všem manažerům, kteří trénovali své hráče, nebo sledovali dění v U21, děkuji. Zároveň pokud máte hráče 20 let a mladšího, který není ve výběru, ale podle vás by mohl být, pošlete mi o něm zprávu.
Po sezoně mi končí mandát a obhajovat nebudu, i kdyby se situace z minulých voleb opakovala a ostatní kandidáti by ani nebyli schopni sepsat volební řeč.
Do U21 se případně vrátím, až bude potřeba jako "farma" pro dospělou reprezentaci.
Last edited by NO-15 (Слава Україні!) at 7/27/2023 6:33:14 AM