Vzhledem k tomu, že mám před sebou ještě několik přáteláků - první je domluvený doma se Slováky, začal už jsem fušovat do řemesla svému nástupci a vybral takový hodně úzký širší výběr 20-letých hráčů. Jsou tam opravdu jen ti, kteří mají naprosto reálnou šanci zahrát si příští sezonu za U21. Další velká skupina je tzv. "na pomezí", ty uvádět nebudu, to už nechám na svém nástupci. Potěšitelné je, že velká většina hráčů působí v českých týmech.
Tak tedy pro vaši informaci, jak to vypadá:
PG/SG - Klimt, Wichr, Štefánik, Pokorný, Mlynár, Bouška, Stěna, Gazda, Havlas, Vejmělka, Hudský
SF - Holešínský, Bouček Vojtěch, Kouřil, Böhm, Hodinka, Lubarski, Břečka,
PF/C - Volný, Bouček Tomáš, Týc, Adámek, Ušák, Šanda, Aldorf
Jak vidno, tlačí nás bota pro změnu pod košem, kde 7 hráčů na 2 pozice není moc, a ostatní v závěsu jsou už znatelně slabší.
Někteří hráči na perimetru samozřejmě můžou alternovat i jako SG/SF. Výčet může doznat změn po zvolení nového trenéra, ale myslím si, že nebudou podstatné, zase tolik vynikajících hráčů v záloze nemáme. A pokud ano, některý z podstatných skillů zatím chybí - pro zajímavost jeden extrém: mezi dvacítkami je guard, který má vnější obranu vyjetou na 17 (!!), ale např. nájezdy (DRI) 6, což by ale mohlo jít celkem rychle vylepšit :-)
Edit - Samozřejmě jsem ve výčtu hráčů někoho pozapomněl, konkrétně Wichra z SK BK Přerov, omlouvám se. Pokud máte někdo pocit, že váš 20-letý hráč je minimálně tak dobrý, jako ti výše jmenovaní, napište mi, pls.
Last edited by Amare at 9/29/2010 11:05:18 PM