V rámci ušetření času se omezeím na to, že vlastně plně souhlasím s Macrosem - teď určitě napíše něco, s čím už se neztotožním a budu tohle muset brát zpět - tak jen stručně k těm monstrům.
- pojem monstrum jsi tu bez nějaké větší definice začal používat ty rwystyrku
- definujme si to tedy jako hráče, který trénuje nebo je vytrénován ve skillech, které mu nejvíce zvyšují plat tedy povětšinou skillech, které na své pozici využije obvykle nejvíc
a teď - oproti jiným týmům se lišíme tím, že preferujeme hráče s nízkými platy a platově nákladné hráče vůbec nevedeme a právě takoví hráči nám v reprezentacích dělají často problémy; skilly jak našich hráčů, tak těxch ciczích znáš nejlépe ty (ostatně jsi si je doposud šišnil pro sebe, místo abys je postoval do přílušného vlákna ve federaci, jako to dělám třeba já), takže mi přijde trochu schizofrenní chtít po nás ostatních, abychom ti říkali, v čem oproti jiným týmům, na kterých pozicích zaostáváme. A nedá mi to si nerýpnout, že to, že neumíme hrát podkošové taktiky jsi zmínil nedávno sám, což pro mě tedy jako problém pod košem zní a ne že ne. Markantnější je to u U21, kde se podkošáci často omezují spíš na prosté ubránění soupeřových centrů než aby pomohli i nějakými koši. Znovu, pokud máš pocit, že je to jinak, je ot tvoje právo, ale neměl bys se chovat k ostatním jako k prosťáčkům, protože nevidí skilly relevantních hráčů tak jako ty a pár dalších nt lidiček.
Tvoje premisy fungují pro klub, ale v NT nás porážejí cizí hráči trénovaní jinak než tím "správným způsobem". Sázka na to, že za x sezon budou ti "správní" lepší než ti "nesprávněů trénovaní je sice v jádru dobnrá, ale do té doby to bude dsot tristní a navíc je to sázka na jednu kartu - do té doby se může změnit spousta věcí a věichni víme, že BBs jsou trišku nestálí a lehce podléhají volání davu. Takže to, že na NT fórech (tvými slovy) cizí NT trenéři pláčou, že ta jejich monstra nemá kdo paltit a furt jim přestupujíé, bych jako argument pro to, že tvá cesta je ta jediná sprváná, moc nebral.
V podstatě jen chci, abychom se nebránili tradičněji trénovaným hráčům, kteří by nám umožnili být konkurenceschopní na tu přechodnou dobu než ty tvé vysněné prototypy začřnou dosahovat svého potenciálu.
Jejda, jsem se azse trochu rozepsal, no alespoň šance vytrhnout něco z kontextu, chytnout se toho a náležitě to překroutit.
Jinak mě už tyhle vaše hyperprotektivní reakce taky moc nebaví a jelikož už fakt nemám chuť zabředávat do diskuze, o kterou se tu tak úplně nestojí, tak jen řeknu, že připomínky (alespoň ty moje) v tomhle vlákně nejsou o tom, jestli je rwystyrk nejlepší náš manažer nebo není, jestli to dělá dobře nebo ne, ale jsou vedeny snahou pomoci národním týmům, aby byly ještě lepší resp. jsme se nsestali zcela čitelnými a aby na to naše push nehrál každý zónu 3-2 a my pak neměli o co hrát. ale už jsem tak nějak i z federace pochopil, že si na komunikaci asi jenom hrajeme a asi budu už radši zticha.