ne kužim zakaj se podupla ..sam sam jemput stisnul pošalji ....a nema veze nebum ga sad brisal nema smisla .......
ja očito moram puno sezona proči u nekoj ligi prije nego napredujem ....
počeo sam u 6 sezoni i za čudo odmah pobijedio u ušao u ukletu 3-1 ligu....
tamo bili KIVAN, Žirafe,KK Izmet(srednjaci bb) i medveščak ...i odmah prvu sezonu ušao u polufinale konfe.....i tu sezonu je otišao naprjed KK Izmet...
sezona 8....tad je na moju stranu došao KK Bobo...i uspio sam ga pobijediti u finalu konfe i u finalu lige naravno da sam zgubio od Kivana
sezona9...opet u finalu konfe sa KKBobo e ovaj put sam zgubil ..a KK Bobo je pobijedio Žirafe u finalu i otišao u 2 ligu..
sezona10...naravno opet u finalu konfe i opet dobio i u finalu lige naravno opet izgubio od žirafa ..i žirafe su otišle u 2 ligu i to ovu samo na šutljivu stranu...
sezona 11...e konačno kad sam ispratio sve klubove iz te famozne lige 3-1 ..došao je na mene red da idem u 2 ligu....tu sam sezonu sve tekme igrao laganicom ...i sve pobijedio osim jedne i to naravno od koga ....od NOMADA...ko bi drugi trgal protiv dugava nego NOMAD...i tako sam ušao u ovu još ukletiju ligu...ak sam tam bio 5 sezona tu bum barem 10 prije nego uđem u 1 ligu
evo to je moj kratak rezime prije nego što sam došao u ovu ligu.....uvijek u vrhu ali teško do vrha
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!