Her seçim öncesi ahkam kesen insanlar senin ekibindeydi
Biz seçim öncesinde ne ahkamı kesmişiz? Bir önceki Milli Takım koçunun seviyesiz açıklamalarından kaynaklı bir tartışmada benim ekibim mi ahkam kesmiş oluyor? Forumlarda şu zaman itibariyle fazla söz sahibi olmadım bilen bilir. Burada da bir yanlış vardı, yanlış olması nedeniyle de eleştirimi dile getirdim. Bu eleştirilerden sonra onca lafı biz duyduk ama ahkam kesen bizdik, öyle mi?
Başta Berkay olmak üzere birçok oyuncu (ekibinde olan) 16 Hazirandan beri oyuna girmiyorlar ve sen bu konu hakkında bir kelam dahi yazmıyorsun
Konuyla alakalı makul bir açıklamanız var mı? Ekibinizden hala bir ses yok.
Berkay Hoca ile bir bağlantım yok. Ekibimden sadece bir kişi 16 Haziran'dan beri oyuna girmemekte. Bu banlanan tüm kişilerin sorumlusu benmiş gibi böyle yüklenmek anlamsız.
Sorun değil 7 hafta sonra bu takımlar bota düşerse bu U21 forumunda senin ve ekibinin yaptığı tüm kumpaslari anlatırım
Hocam benim yaptığım kumpaslardan birini anlat, gerçekten o kadar işimin arasında nasıl bir kumpas düzenlemişim? Diğer arkadaşları sevmiyor olabilirsin ancak benimle ne alıp veremediğin var? Bence yazılarında sınırını aşıyorsun.
Merhaba hocam. zamanında aynı ligde olmamız ve başarılarını takdir etmem sebebiyle seçimlerde sana oy vermiş ve seni desteklemiştim. Ancak mevcut ekibinin banlanması olayından sonra düzgün ve tatmin edici bir açıklama yapmaman sebebiyle artık seni desteklemeyeceğim. Bahsi geçen iddialar çok ciddi ve içerisinde hile barındırıyor. Bu insanlar senin ekibinde olduğundan ve yapılan iş de organize göründüğünden senin takımına da şüphe düşürüyor. Bu sebeple senden düzgün ve tatmin edici bir açıklama duyana kadar menajerlik oyumu olumsuza çeviriyorum. Benim gibi tarafız ve makul bakan kullanıcıları da aynı eylemi yapmaya davet ediyorum.
Umarım güzel bir şekilde bizi aydınlatır ve üzerine atılı iddiaları temize çekersin. Yoksa sana oy veren takımların da bota düşmesiyle birlikte ciddi bir yüzde kaybedecek ve İlker hocayla aynı kaderi paylaşacaksın gibi duruyor.
Hocam ekibim ben dahil 4 kişiden oluşmakta. Bu kişileri U21'i az çok takip eden, özellikle malum grubun net olarak bilmesi gerekiyor. Bu ekipten sadece 1 kişi (Cenk Hocam) söylenen tarihten beri oyuna girmemekte. Dedikleri üzere benim fazla mesaimin olmadığı Berkay vb hocaların da bu tarihten beri girmemesi sebebiyle bunla ilgili net açıklamaların Kiku veya Bora Hocalarımın tarafından yapılması gerektiğini düşünmekteyim. O kadar önemli takım söylenen tarihten beri girmezken malum arkadaşların gelip burada bana böyle yüklenmesini mantıklı bulmuyorum. Bence bu sadece U21'i ilgilendiren bir konu değil, genel bir konu olduğu için bence Kiku veya Bora hocamızdan net bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Bahsi geçen iddialar çok ciddi ve içerisinde hile barındırıyor. Bu insanlar senin ekibinde olduğundan ve yapılan iş de organize göründüğünden senin takımına da şüphe düşürüyor.
Hocam bu arkadaşlardan sadece Cenk Hocam benim ekibimdeydi. Zira, forumlarda hile-ban konuları hakkında konuşmak yasak olduğu için sadece izin verildiği takdirde Cengo Hocanın durumunu bana anlattığı şekilde size aktarabilirim. Ancak en temiz yöntem yetkili arkadaşların gelip açıklama yapmasıdır, çünkü benim bu konuya tam olarak hakim olma şansım yok. Ve ben bir pencereden bakabiliyorum bu konulara, yani ben sebepleri açıklarken elimde bir delil sunamayacağıma göre bu baskılarınızı yanlış kişiye yaptığınızı düşünmekteyim. Bu kadar beklememin nedeni de yetkililerin gelip açıklama yapıp yapmayacağını beklemekti. Suçlu olmadığım için kimseden de korkum yok.
Last edited by Obradovic at 7/7/2022 10:02:37 AM