Merhaba,
Ekibinizde bulunan King18
(74830) ve ÖmerHayyam
(71433) haziran 16'sından beri aramızda değiller. King18 hocanın koçluğundan beri U21 milli takımımız aynı ekip tarafından yönetilmektedir. Birbirinizi övdüğünüz, çok yakın olduğunuz, hatta bir whatsapp grubunuzun olduğu bilinmekte, hatta bunu bizzat daha önceki forum mesajlarınızda ekip olarak dile getirmiştiniz. Hatta bu grupta capali
(71936) 'da bulunmaktadır. Size her konuda destek olduğu da bilinmektedir, sizler de bunu zaten saklamıyorsunuz yine bunu daha önce de dile getirmiştiniz.
Kumpas olayında ekibiniz başrol hocam, şimdi yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Ben yiğidin hakkını veriyorum. Ben masumum ekibim suçlu dersen olmaz şimdi. Bu iş biliyorsun ekip işi. Onlar kara sen ak, doğru değil. Şu 7 hafta bir geçsin, 4 haftamız kaldı, gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bir huyları vardır, çıkacaklar
King18
(74830) hocanın durumunu size anlatmasına gerek yok, sizler zaten 1. şahit olarak neler döndüğünü biliyorsunuz, bu kendinizi aklama çabanız beyhude
Ayrıca Ernesto
(71981) hocam, aynı kişiler sizlerin de ekibinde, sizlerden de makul bir açıklama bekliyoruz.
Last edited by Melih at 7/7/2022 10:47:56 AM