BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Milli Takım

U21 Milli Takım (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: T-Mac1

This Post:
33
290828.759 in reply to 290828.758
Date: 7/1/2022 8:15:56 AM
Çevik Adamlar Basketbol
III.9
Overall Posts Rated:
225225
Kıyamet bugündür ya ümmeti Muhammed...
Nerde bu ekip...

Message deleted
This Post:
66
290828.763 in reply to 290828.762
Date: 7/2/2022 6:50:39 AM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
197197
Herkese merhaba, gerek kaosun az olması gerek sürpriz yenilgilerin yaşanmaması gerek de maç sonu açıklamalarında duvara konuşur gibi yazılar yazmamdan dolayı forumda yazı yazmamayı tercih ettim.

Öncelikle sezonla ilgili konuşmak istiyorum. Son anlarda kontrolü kaybedip uzatmalarda yenildiğimiz Şili maçı dışında yenilgimiz bulunmamakta. Önümüzdeki maç Sırbistan ile olacak. Oynatmayı düşündüğüm bazı oyuncuların formunun kötü gelmesi sebebiyle olumsuz etkilensek de kafamdakini uygulamak için pek problem olacağını sanmıyorum. Elimdeki listede kadroya girip diğer oyuncuların aksine etki yaratabilecek bir oyuncu yok. Eğer takımlarınızda U21'i hak edeceğini düşündüğünüz oyuncu varsa iletişime geçebilirsiniz. Sonuçta bu liste hazırlanırken illa gözden kaçan oyuncular olabiliyor.

Sezon sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Sezon sonlarında turnuvanın bitmesiyle genel bir güncelleme oluyor ve geleceği parlak olan oyuncularla bizzat kendim görüşüyorum. Hem bundan dolayı, hem de yeni bir staff düşündüğüm için basın açıklamasından diğer arkadaşların ismini kaldırdım. Tüfekçi Hocam ile birlikte yeni sezon çalışmalarını birlikte yürütmeyi planlıyoruz.

Düşünceleri için hocalarıma teşekkür ederim. Ben de U21'in zor ve bir kişinin bu işi yapamayacağını biliyorum. Ekibimde görev alan hocalarıma da teşekkür ederim.

Sevgilerimle
Obradovic

This Post:
88
290828.764 in reply to 290828.763
Date: 7/3/2022 8:48:28 AM
Çevik Adamlar Basketbol
III.9
Overall Posts Rated:
225225
Kimse kusura bakmasın bu açıklama yeterli değil, her seçim öncesi ahkam kesen insanlar senin ekibindeydi. Şimdi ortada hiç bir durum yok iken gözlem ekibi bir anda ortadan kayboluyor başta Berkay olmak üzere birçok oyuncu (ekibinde olan) 16 Hazirandan beri oyuna girmiyorlar ve sen bu konu hakkında bir kelam dahi yazmıyorsun, sezon başında ahkam kesiyordunuz hepiniz, korkma yürekli ol açıklama yap.

Nerde arkadaşlar bu adamlar biri bbei almış, biri son sezonun TBL şampiyonu, biri yüceltmekten bıkmadığınız eski u21 koçu.

Açıklama bekliyorum.

From: Melih

This Post:
55
290828.765 in reply to 290828.763
Date: 7/6/2022 4:06:37 AM
Sakarya Devil's
III.3
Overall Posts Rated:
221221
Hocam Merhaba,
Konuyla alakalı makul bir açıklamanız var mı? Ekibinizden hala bir ses yok. Kontrol ettim 16 haziran sonrası oyuna giriş de yapmamışlar. Sizi kontrol ettim 5 temmuz yani dün giriş yapmışsınız. Forum mesajlarını okuduğunuzu ya da burayı takip ettiğinizi düşünüyorum göreviniz gereği. Lakin hala ekibinize ne olduğunu ya da neden dağıldığını, bu arkadaşların yaklaşık 20 gündür neden oyuna girmediklerini bilmiyoruz ve merak ediyoruz ayrıca öğrenmek de istiyoruz.
İyi oyunlar dilerim.

This Post:
66
290828.766 in reply to 290828.763
Date: 7/6/2022 11:25:36 AM
Çevik Adamlar Basketbol
III.9
Overall Posts Rated:
225225
Cevap verecek misin ? Şuan susarak insanların kafalarındaki soru işaretlerinin gerçek olduğunu düşündürüyorsun. Sorun değil 7 hafta sonra bu takımlar bota düşerse bu U21 forumunda senin ve ekibinin yaptığı tüm kumpaslari anlatırım, gerçekler açığa çıkar kaldı şunun şurasında sayılı günler :)

This Post:
44
290828.767 in reply to 290828.763
Date: 7/7/2022 8:54:22 AM
Overall Posts Rated:
155155
Merhaba hocam. zamanında aynı ligde olmamız ve başarılarını takdir etmem sebebiyle seçimlerde sana oy vermiş ve seni desteklemiştim. Ancak mevcut ekibinin banlanması olayından sonra düzgün ve tatmin edici bir açıklama yapmaman sebebiyle artık seni desteklemeyeceğim. Bahsi geçen iddialar çok ciddi ve içerisinde hile barındırıyor. Bu insanlar senin ekibinde olduğundan ve yapılan iş de organize göründüğünden senin takımına da şüphe düşürüyor. Bu sebeple senden düzgün ve tatmin edici bir açıklama duyana kadar menajerlik oyumu olumsuza çeviriyorum. Benim gibi tarafız ve makul bakan kullanıcıları da aynı eylemi yapmaya davet ediyorum.

Umarım güzel bir şekilde bizi aydınlatır ve üzerine atılı iddiaları temize çekersin. Yoksa sana oy veren takımların da bota düşmesiyle birlikte ciddi bir yüzde kaybedecek ve İlker hocayla aynı kaderi paylaşacaksın gibi duruyor.

This Post:
33
290828.768 in reply to 290828.765
Date: 7/7/2022 9:55:24 AM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
197197
Her seçim öncesi ahkam kesen insanlar senin ekibindeydi

Biz seçim öncesinde ne ahkamı kesmişiz? Bir önceki Milli Takım koçunun seviyesiz açıklamalarından kaynaklı bir tartışmada benim ekibim mi ahkam kesmiş oluyor? Forumlarda şu zaman itibariyle fazla söz sahibi olmadım bilen bilir. Burada da bir yanlış vardı, yanlış olması nedeniyle de eleştirimi dile getirdim. Bu eleştirilerden sonra onca lafı biz duyduk ama ahkam kesen bizdik, öyle mi?

Başta Berkay olmak üzere birçok oyuncu (ekibinde olan) 16 Hazirandan beri oyuna girmiyorlar ve sen bu konu hakkında bir kelam dahi yazmıyorsun

Konuyla alakalı makul bir açıklamanız var mı? Ekibinizden hala bir ses yok.

Berkay Hoca ile bir bağlantım yok. Ekibimden sadece bir kişi 16 Haziran'dan beri oyuna girmemekte. Bu banlanan tüm kişilerin sorumlusu benmiş gibi böyle yüklenmek anlamsız.

Sorun değil 7 hafta sonra bu takımlar bota düşerse bu U21 forumunda senin ve ekibinin yaptığı tüm kumpaslari anlatırım

Hocam benim yaptığım kumpaslardan birini anlat, gerçekten o kadar işimin arasında nasıl bir kumpas düzenlemişim? Diğer arkadaşları sevmiyor olabilirsin ancak benimle ne alıp veremediğin var? Bence yazılarında sınırını aşıyorsun.

Merhaba hocam. zamanında aynı ligde olmamız ve başarılarını takdir etmem sebebiyle seçimlerde sana oy vermiş ve seni desteklemiştim. Ancak mevcut ekibinin banlanması olayından sonra düzgün ve tatmin edici bir açıklama yapmaman sebebiyle artık seni desteklemeyeceğim. Bahsi geçen iddialar çok ciddi ve içerisinde hile barındırıyor. Bu insanlar senin ekibinde olduğundan ve yapılan iş de organize göründüğünden senin takımına da şüphe düşürüyor. Bu sebeple senden düzgün ve tatmin edici bir açıklama duyana kadar menajerlik oyumu olumsuza çeviriyorum. Benim gibi tarafız ve makul bakan kullanıcıları da aynı eylemi yapmaya davet ediyorum.

Umarım güzel bir şekilde bizi aydınlatır ve üzerine atılı iddiaları temize çekersin. Yoksa sana oy veren takımların da bota düşmesiyle birlikte ciddi bir yüzde kaybedecek ve İlker hocayla aynı kaderi paylaşacaksın gibi duruyor.

Hocam ekibim ben dahil 4 kişiden oluşmakta. Bu kişileri U21'i az çok takip eden, özellikle malum grubun net olarak bilmesi gerekiyor. Bu ekipten sadece 1 kişi (Cenk Hocam) söylenen tarihten beri oyuna girmemekte. Dedikleri üzere benim fazla mesaimin olmadığı Berkay vb hocaların da bu tarihten beri girmemesi sebebiyle bunla ilgili net açıklamaların Kiku veya Bora Hocalarımın tarafından yapılması gerektiğini düşünmekteyim. O kadar önemli takım söylenen tarihten beri girmezken malum arkadaşların gelip burada bana böyle yüklenmesini mantıklı bulmuyorum. Bence bu sadece U21'i ilgilendiren bir konu değil, genel bir konu olduğu için bence Kiku veya Bora hocamızdan net bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bahsi geçen iddialar çok ciddi ve içerisinde hile barındırıyor. Bu insanlar senin ekibinde olduğundan ve yapılan iş de organize göründüğünden senin takımına da şüphe düşürüyor.

Hocam bu arkadaşlardan sadece Cenk Hocam benim ekibimdeydi. Zira, forumlarda hile-ban konuları hakkında konuşmak yasak olduğu için sadece izin verildiği takdirde Cengo Hocanın durumunu bana anlattığı şekilde size aktarabilirim. Ancak en temiz yöntem yetkili arkadaşların gelip açıklama yapmasıdır, çünkü benim bu konuya tam olarak hakim olma şansım yok. Ve ben bir pencereden bakabiliyorum bu konulara, yani ben sebepleri açıklarken elimde bir delil sunamayacağıma göre bu baskılarınızı yanlış kişiye yaptığınızı düşünmekteyim. Bu kadar beklememin nedeni de yetkililerin gelip açıklama yapıp yapmayacağını beklemekti. Suçlu olmadığım için kimseden de korkum yok.

Last edited by Obradovic at 7/7/2022 10:02:37 AM

From: Melih

This Post:
22
290828.769 in reply to 290828.768
Date: 7/7/2022 10:27:25 AM
Sakarya Devil's
III.3
Overall Posts Rated:
221221
Merhaba,
Ekibinizde bulunan King18 (74830) ve ÖmerHayyam (71433) haziran 16'sından beri aramızda değiller. King18 hocanın koçluğundan beri U21 milli takımımız aynı ekip tarafından yönetilmektedir. Birbirinizi övdüğünüz, çok yakın olduğunuz, hatta bir whatsapp grubunuzun olduğu bilinmekte, hatta bunu bizzat daha önceki forum mesajlarınızda ekip olarak dile getirmiştiniz. Hatta bu grupta capali (71936) 'da bulunmaktadır. Size her konuda destek olduğu da bilinmektedir, sizler de bunu zaten saklamıyorsunuz yine bunu daha önce de dile getirmiştiniz.

Kumpas olayında ekibiniz başrol hocam, şimdi yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Ben yiğidin hakkını veriyorum. Ben masumum ekibim suçlu dersen olmaz şimdi. Bu iş biliyorsun ekip işi. Onlar kara sen ak, doğru değil. Şu 7 hafta bir geçsin, 4 haftamız kaldı, gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bir huyları vardır, çıkacaklar

King18 (74830) hocanın durumunu size anlatmasına gerek yok, sizler zaten 1. şahit olarak neler döndüğünü biliyorsunuz, bu kendinizi aklama çabanız beyhude

Ayrıca Ernesto (71981) hocam, aynı kişiler sizlerin de ekibinde, sizlerden de makul bir açıklama bekliyoruz.

Last edited by Melih at 7/7/2022 10:47:56 AM

Advertisement